Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Γ. Καλούδης: Από σκοπιμότητα δεν μεταδίδονται ζωντανά οι συνεδριάσεις του Π.Σ.

6Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ  ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Στις 13 Γενάρη 2013, αφού είχαμε θέσει αρκετές φορές το θέμα ότι τα ΜΜΕ της Επτανήσου Πολιτείας πρέπει να παίρνουν το μερίδιο (2%)  που τους αναλογεί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία από τις κρατικές διαφημίσεις και αφού σας είχαμε ζητήσει να αποζημιώνονται τα ΜΜΕ της Επτανήσου για το κόστος μετάδοσης των συνεδριάσεων και εσείς δεν κάνατε τίποτα, και αφού είχαν προηγηθεί 3 επερωτήσεις μου για το θέμα αυτό, δώσατε άλλη μία …φρούδα υπόσχεση ότι θα το λύσετε σύντομα το θέμα. Φυσικά  τίποτα δεν έγινε.

Τον Μάρτο 2013 υπέβαλα τη 5η επερώτηση για το θέμα αυτό και εσείς πάλι είπατα ότι …«κολλάει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας» και ότι σύντομα θα γίνει ο…διαγωνισμός !

Ιδιαίτερα προκλητική ήταν η συμπεριφορά του Corfu Channel και του Καναλάρχη του Διονυσίου Μάμαλου-μόνιμου ταξιδευτή στις τουριστικές εκθέσεις που ερχόνταν και έστηνε κάμερα όταν μιλούσατε μόνον εσείς και μετά, μόλις τελειώνατε, σηκωνόνταν και έφευγε, δίδοντας τη ψευδή και παραπλανητική εικόνα στο λαό ότι στη Περιφέρεια υπάρχει μόνον ο Σπύρου και κανένας άλλος.

Οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων αποκτούν ουσιαστικό περιεχόμενο και νόημα όταν ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ πληροφορείται από τα ΜΜΕ της Επτανήσου , και μάλιστα απευθείας ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ, χωρίς επιλεκτικές διαμεσολαβήσεις, , ολόκληρες τις συνεδριάσεις.

Έχουν περάσει 12 μήνες απόταν υποσχεθήκατε ότι θα γινόταν ο διαγωνισμός για την ιντερνετική μετάδοση, και δεν κάνατε απολύτως τίποτα. Ενώ για τη τουριστική προβολή και άλλα πολλά, πέφτουν σύννεφο οι απευθείας αναθέσεις.

Είναι προφανές ότι έχετε παραπλανήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και ενεργείτε με βάση μικροκομματικά και μικροπαραταξιακά συμφέροντα και όχι με βάση τα συμφέροντα του Επτανησιακού Λαού και στην αληθή σας πρόθεση είναι Η ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ να μη μεταδίδονται οι συνεδριάσεις ούτε ιντερνετικά οι συνεδριάσεις του ΠΣΙΝ για να μη πληροφορείται ο λαός  για τα συζητούμενα .

ΕΡΩΤΑΣΘΕ:

Για πόσο καιρό ακόμη θα παραπλανάτε το Περιφερειακό Συμβούλιο και μέσω αυτού τον Λαό της Επτανήσου,

Για ένα απλό, φθηνό και γρήγορο πράγμα, όπως την ζωντανή Ίντερνετική μετάδοση των συνεδριάσεων του Π.Σ.Ι.Ν., μέσω της οποίας θα μπορούσαν να την μεταδίδουν όσα ΜΜΕ της ΕΠΤΑΝΉΣΟΥ επιθυμούν ;

Τι ποσά έχουν δοθεί μέχρι σήμερα και σε  ποιά ΜΜΕ και δημοσιογράφους με δικαιολογία ή με αφορμή τη τουριστική προβολή είτε από τη Π.Ι.Ν. είτε από την ΕΤΙΝ;(Εταιρεία Τουρισμού Ιονίων Νήσων, της οποίας είσθε Πρόεδρος και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα της ΠΙΝ, των Δήμων κλπ).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Για αθέμιτη και παράνομη προβολή του ΕΣΠΑ μετά τη λήξη του και μέσα στη προεκλογική περίοδο καταγγέλλει τον Σπύρο Σπύρου ο Γιώργος Καλούδης. Ζητά συζήτηση του θέματος στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Προς 1.Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Νίκο Μηλιώτη, 2 .Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου. Κοιν: ΜΜΕ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights