Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Πράσινες προτάσεις και πράσινα…άλογα ή αλλιώς ζήσε το μύθο σου στο Μεγανήσι!

Ξεχάσαμε τα ελαιοτριβεία, ακυρώσαμε τα μουσεία, αφήσαμε την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και πιάσαμε τα θέματα που πόνεσαν περισσότερο σε πρόσφατες ανακοινώσεις Πρωτοβουλίας Πολιτών για δημοτική παράταξη και Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μεγανησίου, με πρώτο και  καλύτερο εκείνο του Περιφερειακού Βαθέος.

Μην ανησυχείτε λοιπόν πατριώτες και προπάντων μη μας φεύγετε γι΄αλλού κλείσετε τ’ αυτιά σας στο τραγούδι των «Σειρήνων» που φιλοδοξούν να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους, θα τα φτιάξουμε όλα, βλέπετε αρχίσαμε με τη χάραξη του Περιφερειακού στο Βαθύ.

Να, βρήκαμε πρόγραμμα για το Βιολογικό Μεγανησίου σ’ ένα πράσινο πρόγραμμα που τρέχει και πρέπει να το προλάβουμε,  κι άιντε έκτακτα συμβούλια και τρεχάτε να σωθούμε μέσω Λευκάδας που είναι βαλτωμένη σε αγκυροβόλιο Βασιλικής, νέο Νοσοκομείο, leader, παλιό Νοσοκομείο, πρόγραμμα τηλεμετρίας, στέγαση ΤΕΙ, Δίαυλο κ.λπ. Δηλαδή  αυτοί που δεν είναι ικανοί να λύσουν τα δικά τους τα προβλήματα, θα λύσουν και τα δικά μας!

Κι έτσι με «ονειρώξεις» περί νεκραναστάσεως του συγχωρεμένου του μπάρμπα- Αντρέα, πορευόμαστε το τέταρτο έτος της οικονομικής κρίσης, με τις ίδιες πολιτικές, την ίδια τακτική αλλά και τις ίδιες υποσχέσεις, τη στιγμή που γύρω μας σείεται το σύμπαν από κοσμοϊστορικές αλλαγές κι ανακατατάξεις.

Ζήσε το μύθο σου στο Μεγανήσι!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” με ένα Μεγάλο Μεγανησιώτικο Γλέντι με τη Μαρία Νομικού το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Το ΔΣ του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ” χαιρετίζει τους δεκάδες Μεγανησιώτες και φίλους του νησιού που κατέκλυσαν την αίθουσα «ΑΣΤΡΑ» του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights