Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Μαΐου 2019

Γεγονός η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης

Τον Μάιο εγκαινιάζεται η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης

Μέσα στο Μάιο θα εγκαινιαστεί η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στο Άκτιο και την Βέρνη της Ελβετίας. Τα δρομολόγια θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την εταιρεία Skywork που θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα 72 θέσεων.

Η σύνδεση θα δώσει  ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας όπως εκτιμούν οι τοπικοί φορείς, ενώ όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μετά την συνάντηση του με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: « Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης . Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

ΠΗΓΗ: tanea.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή επιστολή της οικογένειας Βαγγέλη Βλασσόπουλου, σχετικά με τα εγκαίνια Μουσείου Λαϊκής Τέχνης “Ευάγγελος Βλασσόπουλος” στον Άγιο Πέτρο Λευκάδας

Μόλις πριν από λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε προφορικά ότι την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια Μουσείου Λαϊκής […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *