Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Μάι 2021

Γεγονός η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης

Τον Μάιο εγκαινιάζεται η αεροπορική σύνδεση Ακτίου – Βέρνης

Μέσα στο Μάιο θα εγκαινιαστεί η αεροπορική σύνδεση ανάμεσα στο Άκτιο και την Βέρνη της Ελβετίας. Τα δρομολόγια θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την εταιρεία Skywork που θα χρησιμοποιεί αεροπλάνα 72 θέσεων.

Η σύνδεση θα δώσει  ανάσα στην τουριστική κίνηση του Νομού Πρέβεζας όπως εκτιμούν οι τοπικοί φορείς, ενώ όπως επισήμανε η υπεύθυνη επικοινωνίας της αεροπορικής εταιρείας, για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό, από τη Βέρνη θα υπάρχουν πτήσεις προς όλους τους μεγάλους προορισμούς της Ευρώπης.

Ο αντιπεριφειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μετά την συνάντηση του με την εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε: « Είναι σημαντικό να υπάρχει σύνδεση του Ακτίου με μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης . Η αεροπορική σύνδεση θα συμβάλλει στην προσέλκυση τουριστών, που επιθυμούν να γνωρίσουν νέους μη κορεσμένους προορισμούς.

Σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, αναμένεται ο τουρισμός να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και γι αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα».

ΠΗΓΗ: tanea.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *