Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Οκτωβρίου 2022

Update: Διασταυρώσαμε την είδηση για την άφιξη του Ρώσου Μεγιστάνα στο Άκτιο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσγειώθηκε χθές βράδυ το λίαρ τζετ που μετέφερε τον Ρώσο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ με την συνοδεία του στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Σύμφωνα πλέον με διαταυρωμένες πληροφορίες το σήμα  για την  αναγγελία της άφιξης έφτασε στο τμήμα vip ελέγχου πτήσεων του αεροδρομίου γύρω στις 2:30 και η πτήση προσγειώθηκε κανονικά γύρω στις 7μμ με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό ασφαλείας. Από εκεί  οι vip επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα εταιρείας ασφάλειας υψηλών προσώπων.

Έκτοτε δεν υπάρχει καταγεγραμμένη μέχρι στιγμής μαρτυρία για τον τόπο προορισμού ή διανυκτέρευσης με πιθανά σενάρια το ένα του Σκορπιού και το άλλο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στα προάστια των Αθηνών.

17/04/2013 ώρα 21:08 : Έκτακτη είδηση: Στον Σκορπιό απόψε ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ

Στο Άκτιο  αναμένεται σήμερα με λίαρ τζετ ο Ρώσος Μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος στη συνέχεια, άγνωστο πως, θα μεταβεί στον Σκορπιό όπου και θα διανυκτερεύσει. Ο σκοπός του ταξιδιού του δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, εικάζεται ότι έχει σχέση με τελευταία δημοσιεύματα τα οποία  αναφέρονταν σε μετακομίσεις  επίπλων από το θρυλικό νησί.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης της κυριότητας του νησιού στον νέο του κάτοχο για 99 χρόνια είναι αυτές που επιβάλλουν τη φυσική του παρουσία στην περιοχή.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.