Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Αυγούστου 2022

Μεγάλη επιτυχία είχε η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του “Ενωτικού Μετώπου” στη Θεσ/νίκη

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, το Ενωτικό Μέτωπο πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Κρίση – Δημοκρατία – Εθνική Κυριαρχία: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», στην κατάμεστη Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου «Παναγία Σουμελά».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Δημήτρης Βίτσας, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης, ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αριστείδης Καζάκος και ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κώστας Χρυσόγονος.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν παρεμβάσεις από τον Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του Νομού Σερρών Λευτέρη Αβραμάκη, τον Οικονομολόγο Αργύρη Αργυρόπουλο, τον Εκπρόσωπο του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών Αντώνη Ελευθεριάδη, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ Κώστα Μαριόγλου, τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη, την Δημοτική Σύμβουλο Θεσσαλονίκης Στεφανία Τανιμανίδου, την π. Βουλευτή Βούλα Τεκτονίδου, τον Δικηγόρο Θέμη Τζίμα και τον Δικηγόρο Κώστα Τσουκαλά.

Οι ομιλητές και οι παρεμβαίνοντες κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις και εκδήλωσαν μαζί με πολλούς άλλους παρευρισκόμενους την προθυμία τους να συμπορευθούν με ένα μέτωπο που θα αντιταχθεί και θα ακυρώσει την ασκούμενη πολιτική της τρικομματικής Κυβέρνησης για την ανάκτηση της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ Δημήτρης Τσουκαλάς καθώς και οι Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Τάσος Κουράκης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Οι συμμετέχοντες εξήραν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και επεσήμαναν την ανάγκη για περισσότερες ανάλογες προσπάθειες.

Το Ενωτικό Μέτωπο θα προχωρήσει στη διοργάνωση αντίστοιχων θεματικών εκδηλώσεων και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Το Γραφείο Τύπου

0 Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *