Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Μαΐου 2021

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση από το “Ενωτικό Μέτωπο”

Αθήνα, 12.04.2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενωτικό Μέτωπο διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Κρίση – Δημοκρατία – Εθνική Κυριαρχία: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» (Πλ. Ελευθερίας, Μητροπόλεως 15, 1ος όροφος).

Ομιλητές της εκδήλωση θα είναι ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. Δημήτρης Βίτσας, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Οδυσσέας Βουδούρης, ο Καθηγητής Εργατικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αριστείδης Καζάκος και ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Χρυσόγονος.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Θα γίνουν παρεμβάσεις από τον Αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του Νομού Σερρών κ. Λευτέρη Αβραμάκη, τον Οικονομολόγο κ. Αργύρη Αργυρόπουλο, τον Εκπρόσωπο του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών κ. Αντώνη Ελευθεριάδη, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ κ. Κώστα Μαριόγλου, τον Ανεξάρτητο Βουλευτή κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, την π. Βουλευτή κα. Βούλα Τεκτονίδου, τον Δικηγόρο κ. Θέμη Τζίμα και τον Δικηγόρο Κώστα Τσουκαλά.

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

 
Το Γραφείο Τύπου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *