Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Οκτωβρίου 2021

«Κανόνι» βάρεσε μεγάλη αγγλική εταιρεία. Απλήρωτοι οι ιδιοκτήτες τουριστικών κατοικιών σε Λευκάδα και Μεγανήσι

Επισημοποίησε την πτώχευση τηλεφωνικά σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών σε Λευκάδα και Μεγανήσι γνωστή εταιρεία που επί χρόνια δραστηριοποιούταν στην περιοχή μας.

Ανεξόφλητα μένουν λοιπόν οριστικά  αρκετά από  τα συμβόλαια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, βυθίζοντας σε  «μαύρη τρύπα» τους ιδιοκτήτες που ήλπιζαν ότι έστω και την τελευταία στιγμή κι ενόψει τουριστικής περιόδου θα έπαιρναν μέρος ή και όλα τα χρεωστούμενα.  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα χρήματα οφείλονται σε τράπεζες, οφειλή που έχει προκύψει από τη σύναψη δανείων για την κατασκευή των εν λόγω πολυτελών κατοικιών.

Κάποιοι επίσης ήδη αναζήτησαν νέα εταιρεία που θα ενοικιάσει  τις κατοικίες  για το προσεχές Καλοκαίρι, άλλοι ακόμη ψάχνουν και κάποιοι αποφάσισαν να τις νοικιάσουν μόνοι τους με τις απώλειες στα εισοδήματά τους να ξεπερνούν το 50% . Το πρόβλημα παραμένει μεγάλο, γιατί για πρώτη φορά κινούνται σε «αχαρτογράφητα νερά», μεσούσης της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, αφού για τις περισσότερες  βίλες από κατασκευή τους είχαν μόνιμο συμβόλαιο με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στον χώρο του real –estate που δραστηριοποιούταν η  ίδια εταιρεία, που ευτυχώς για το Μεγανήσι, βρέθηκε τρόπος να ξεπεραστούν.

Δείτε σχετικά: Εταιρεία Αγγλικών συμφερόντων αφήνει απλήρωτα συμβόλαια ενοικίασης τουριστικών καταλυμάτων σε Λευκάδα και Μεγανήσι

1 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *