Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Μεγανησίου


Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία σας ενημερώνουμε ότι καθίσταται πλέον απαραίτητο να εκπαιδεύονται υποχρεωτικά οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας υλοποιεί σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας καθώς και στην Υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Ειδικότερα τα σεμινάρια αυτά διακρίνονται σε:

•Τεχνικοί Ασφαλείας Γ *κατηγορίας, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα). Αφορά εργοδότες που οι επιχειρήσεις τους απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

•Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων επιπέδου 1, διάρκειας 10 ωρών (2 ημέρες Χ 5 ώρες την ημέρα) και αφορούν στην κατάρτιση απλών χειριστών τροφίμων.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο ώστε να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων θα κυμανθεί μεταξύ 60-70 ευρώ. Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για το τόπο διεξαγωγής και το ακριβές κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο στο τηλέφωνο 2645022686, υπεύθυνη κα Πανωραία Λάζαρη.

* επιχειρήσεις δηλ. με χαμηλή επικινδυνότητα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Εμπόριο (γενικά), εστιατόρια, ξενοδοχεία, επικοινωνίες, μεταφορές, αποθηκεύσεις, τράπεζες, οικονομικά ιδρύματα, ασφάλειες, διοικητικές και επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών οικονομικές υπηρεσίες κ.λπ.)
Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 09:20

Ο Συλλογος μας ειναι σε επαφη με το Επιμελητηριο για την δημιουργια ειδικου τμηματος για το Μεγανησι.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Update: Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Μεγανησίου την Παρασκευή 24/8 με μοναδικό θέμα την καταγγελία της σύμβασης της μαρίνας Βαθέος

Την Παρασκευή στις 24 Αυγούστου και ώρα 6 το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγανησίου με […]

Συνταξιούχος ψαράς από το Μεγανήσι καταγγέλει τη ΔΟΥ ότι του έκλεψε … τη “γαλοπούλα”

Πρόστιμο 100 ευρώ για  4ήμερη καθυστέρηση οφειλής 102 ευρώ! Όπως μας αναφέρει ο συνταξιούχος ιδιοκτήτης της ψαρόβαρκας -επιχείρησης της φωτογραφίας, δεν είχε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *