Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Αυγούστου 2022

Θοδ. Σολδάτος: Ολοκληρώθηκε η μελέτη στέγασης του ΤΕΙ Λευκάδας. Επιδίωξη η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ, το δυνατό συντομότερο

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή Λευκάδας κ. Θοδ. Σολδάτου, “ολοκληρώθηκε η μελέτη του κτιρίου στο οποίο θα στεγαστεί το Τ.Ε.Ι. Λευκάδας, δηλαδή του κτιρίου που είναι γνωστό ως Κέντρο Νεότητος και το οποίο έχει διαθέσει ο Δήμος Λευκάδας, για τις ανάγκες στέγασης του τριτοβάθμιου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ίδιο σκοπό, έχει διατεθεί από τη Μητρόπολη Λευκάδας οικόπεδο, που συνορεύει με το χώρο στέγασης του Τ.Ε.Ι.

Η μελέτη, που εκπονήθηκε με ευθύνη του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, (Ο.Σ.Κ.) και πληρώθηκε από κωδικό του Υπουργείου Παιδείας, έχει ήδη δρομολογηθεί, προς την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Καταβάλλονται προσπάθειες να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ εντός του άμεσου προσεχούς χρονικού διαστήματος, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου και να λυθεί οριστικά το θέμα της στέγασης.

Απευθύνω τις ευχαριστίες μου στη Διοίκηση του Τ.Ε.Ι., στον πρόεδρό της κ. Ν. Μαραβέγια και στη Διοίκηση του Ο.Σ.Κ. για τις ενέργειές τους, όπως και στον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή του στη χρηματοδότηση της Μελέτης.”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *