Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Αυγούστου 2021

Νέα σενάρια πώλησης του Σκορπιού

Από το πρωί  δημοσιεύματα  στο διαδίκτυο, θέλουν Ρώσο μεγιστάνα να φιλοδοξεί να γίνει ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού της οικογένειας των Ωνάση με μεσίτες μεγάλο δικηγορικό γραφείο των Αθηνών. Τα τηλέφωνα στην κυριολεξία έχουν «ανάψει» έχοντας από την μία δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών κι από την άλλη ανυποψίαστους κάτοικους της περιοχής.

Σενάρια που διαψεύδονται κι επανέρχονται ξανά και ξανά, ωσότου επαληθευθούν με το έναν ή τον άλλον τρόπο. Σίγουρα χωρίς φωτιά καπνός δε βγαίνει! Από καιρό η χρυσή κληρονόμος  της δυναστείας Ωνάση θέλει να ξεφορτωθεί το λαμπρό για πολλούς, λυπηρό για την ίδια παρελθόν  με όλη την «κακοτυχία» που κουβαλάει. Εάν προσθέσει κανείς και το μεγάλο κόστος συντήρησής του, τότε καταλαβαίνει κανείς πιο εύκολα την απόφασή της.

Τώρα εάν για την ιστορία, βοηθά εμάς τους «φτωχούς  τω πνεύματι» να είναι  Ρώσος επενδυτής, μιας που τελευταία είναι και της μόδας, έλα ας είναι και Ρώσος. Σημασία έχει ότι  όλοι πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι τα παραμύθια με τις βασιλοπούλες, τα παλάτια και το φτωχό παλικάρι που ξαφνικά γίνεται βασιλόπουλο με τη βοήθεια κάποιου έξυπνου «παπουτσωμένου γάτου», δεν έχουν πάντοτε ή σχεδόν ποτέ στις μέρες μας happy- end!

Με το καλό λοιπόν κι  ο Σκορπιός μαζί με τ΄άλλα “ασημικά” της χώρας να πουληθούν. Ίσως είναι ο μόνος δρόμος  για να  συνειδητοποιήσουμε ότι η ανάπτυξη δεν έρχεται πουλώντας το φυσικό σου πλούτο σε άλλους. Έτσι μόνο φτώχεια, μιζέρια κι εξαθλίωση σού επιφυλάσσει η μοίρα. Καμμια φορά είναι μάταιο να εναντιώνεσαι στο πεπρωμένο σου, απλά απόλαυσέ το…

Πάντως εμείς καλού-κακού την είδηση την  ψιλιαστήκαμε: Κάτι τρέχει με τον Σκορπιό…

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *