Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Οκτωβρίου 2019

Ριζοσπάστες:Το ’21 της Επτανήσου!

Σκηνοθεσία: Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος

Θέατρο Δίδελφυς.

Μια επίκαιρη Θεατρική Παράσταση που συνεχίζεται.

Με πρωταγωνιστές, να παρελαύνουν επί σκηνής, τους Ξένους Τυράννους, τους Καταχθόνιους Συνεργάτες τους, τον Εξαθλιωμένο και Αγωνιζόμενο Λαό,και όλα αυτά, σε ευθύ παραλληλισμό με ότι συμβαίνει σήμερα γύρω μας!

Το παπόρο της θεατρικής παράστασης των Ριζοσπαστών εξακολουθεί να πηγαίνει το ταξίδι του που εξεκίνησε πέρισυ με τις πρώτες 2 παραστάσεις, στο Μαρκάτο του Ληξουρίου και στον Κέφαλο του Αργοστολίου.

Τελευταίος σταθμός μιας σειράς παραστάσεων που έχουν δώσει οι Ριζοσπάστες από τότε είναι η παράσταση του προτελευταίου Σαββάτου, στα πλαίσια της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στο Θέατρο του Δήμου Καισαριανής με πάνδημη συμμετοχή!

Στην παράσταση οι Ριζοσπάστες εξακολουθούν να πέφτουν και να σηκώνονται, να αγωνίζονται εν τέλει για τα φυσικά και πανανθρώπινα δίκαια, που είναι φυτευμένα βαθειά στις καρδιές των ανθρώπων.

Στο τέλος ένα νοερό παπόρο παίρνει τους Ήρωες και τους πάει για κρέμασμα, μόνο που αυτοί που τους κρεμάνε και εξακολουθούν να τους κρεμάνε, είναι από τα πριν αυτοί οι ίδιοι οι μόνοι και πραγματικοί νεκροί.

Το ταξίδι συνεχίζεται…

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘slide'” lightbox=”true”]

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *