Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2020

Αλλάζει χέρια το Τουριστικό Καταφύγιο στο Βαθύ Μεγανησίου

Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε συμφωνία φέρεται να κατέληξε ο επιχειρηματίας με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο  για την μεταβίβαση όλου του πακέτου των μετοχών της εταιρείας  που εκμεταλλεύεται το τουριστικό καταφύγιο Βαθέος για λογαριασμό του δήμου Μεγανησίου.

Στην απόφασή του αυτή φαίνεται να συνέβαλλε  τα μέγιστα η δημοσιοποίηση της λίστας των 48 μαρινών προς ενοικίαση από το ΤΑΙΠΕΔ, αλλά και οι συζητήσεις που επανέρχονται από το δήμο Μεγανησίου για την τύχη του λιμανιού, συζητήσεις που δεν έχουν νόημα, αφού  το ίδιο δημοτικό του συμβούλιο έχει ανεπιστρεπτί καθορίσει, ήδη από το 2010, τη μοίρα του με την απόφασή του να το ιδιωτικοποιήσει.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν εάν η είδηση είχε Πρωταπριλιάτικη χροιά ή πρόκειται για εφιαλτική πραγματικότητα. Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή την φορά,  εάν είναι αλήθεια, να ενημερωθεί έγκαιρα το δημοτικό συμβούλιο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Ενημέρωση για την 1η και 2η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγανησίου 2020 

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στις 10:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η 1η  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία ήταν ΕΙΔΙΚΗ    και ακολούθησε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *