Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2024

Για την τουριστική προβολή και την ΕΤΙΝ(Επερώτηση Μάκη Φόρτε στον Περιφερειάρχη)

Κύριε Περιφερειάρχη

Στις 23 Φεβρουαρίου σε άρθρο του Κερκυραίου δημοσιογράφου Διονύση Μάμαλου με αφορμή την έκθεση στο Μιλάνο, μεταξύ των άλλων αναφέρεται :

«Αποκορύφωμα της ελλιπούς ή προβληματικής, εάν θέλετε, λειτουργίας της ΕΤΙΝ ήταν η έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου.

Η πλαδαρότητα με την οποία συμμετείχε η Περιφέρεια των Ιονίων Νησιών σε αυτή τη σημαντική έκθεση, σίγουρα έβλαψε τον τουρισμό μας. Πολύ περισσότερο όταν, η γειτονική μας Ιταλία θα πρέπει να αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους και τις χώρες προέλευσης μεγάλου αριθμού τουριστών. Σε όλη αυτή την υπόθεση υπολειτουργίας της ΕΤΙΝ δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σ. Σπύρου, ο οποίος ως Πρόεδρος δεν έχει δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και δεν έχει υποστηρίξει, όσο θα έπρεπε την λειτουργία της. Αντιθέτως, άφησε να περιπλέξει η ΕΤΙΝ σε παλινωδίες, με αποτέλεσμα να χαθεί η ταυτότητα της και ο προσανατολισμός της. Πριν είναι αργά θα πρέπει να γίνει άμεσα επανασχεδιασμός και ενίσχυση της λειτουργίας της ΕΤΙΝ».

 

Επειδή δεν έπεσε στην αντίληψή μου απάντησή σας για τις παραπάνω πρωτοφανείς καταγγελίες αν και έχει περάσει ένας μήνας .

 

Επειδή αντίθετα σπεύσατε με μακροσκελέστατη ανακοίνωσή σας το ίδιο διάστημα να απαντήσετε στις δηλώσεις του Δημάρχου Λευκάδας κ. Αραβανή για την ίδια έκθεση και την ανάγκη για «επαναπροσδιορισμό της τουριστικής προβολή μας» και μάλιστα με το γνωστό πλέον επιθετικό ύφος σε όποιον σας ασκεί κριτική (ακόμη και μέσα επικοινωνίας), στρέψατε τα πυρά σας και προς την ιστοσελίδα Lefkadapress που «τόλμησε» (!) να δημοσιεύσει τις δηλώσεις του Δημάρχου.

 

Σας ερωτώ

  1. Αληθεύουν τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος κ.      Διονύσης Μάμαλος περί «πλαδαρότητας»      της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση ΒΙΤ του Μιλάνου και ότι «σίγουρα έβλαψε τον τουρισμό μας»;                                                             Αν      όχι γιατί ένα μήνα τώρα δεν απαντήσατε σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία;
  2. Αν αληθεύει ότι «έχει χαθεί η ταυτότητα και ο προσανατολισμός της ΕΤΙΝ», μήπως      θα πρέπει πράγματι «να γίνει άμεσα      επανασχεδιασμός και ενίσχυση της λειτουργίας της ΕΤΙΝ» με στόχο τον «επαναπροσδιορισμό      της τουριστικής προβολή μας», όπως άλλωστε έχει προταθεί      εδώ και καιρό από Περιφερειακούς Συμβούλους και Δημάρχους;
0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights