Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2019

Πιο κοντά ΝΔ – Θοδωρής Σολδάτος

Πιο κοντά στην επιστροφή στη ΝΔ από σήμερα οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος και Θεόδωρος Σολδάτος καθώς υπερψήφισαν την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία τροπολογίας για το σχέδιο Αθηνά του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της ΝΔ όσο και από αυτό των βουλευτών, οι σχέσεις οδεύουν προς ομαλοποίηση και ενδεχομένως στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί η επανένταξη τους στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Χθες ο Κ.Μακρόπουλος κατέθεσε μια ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη ερώτηση για τα χαμένα αντισταθμιστικά οφέλη των εξοπλιστικών προγραμμάτων προς τον υπουγό Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλο στην οποία αποκάλυπτε ότι έχουν μείνει αδιάθετα 7 δισ. ευρώ τα οποία δεν αξιοποιούνται από τις υπηρσίες του υπουργείου!

πηγή: defencenet.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνέντευξη του κ. Παρασκευά Γεώργιου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής κίνησης Λευκάδας “Κοινωνίας Πολιτών”

Σημείωση της σύνταξης: Ένας συνδυασμός απάντησε στην πρόσκλησή μας για συνέντευξη με ερωτηματόλόγιο στην Λευκάδα κι ένας στο Μεγανήσι . […]

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος

Ο περιφερειάρχης κατά την προσφώνηση του  χαρακτήρισε σημαντική  την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη την Κέρκυρα ενώ έκανε ειδική αναφορά στην […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *