Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2019

Πιο κοντά ΝΔ – Θοδωρής Σολδάτος

Πιο κοντά στην επιστροφή στη ΝΔ από σήμερα οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος και Θεόδωρος Σολδάτος καθώς υπερψήφισαν την σημερινή ονομαστική ψηφοφορία τροπολογίας για το σχέδιο Αθηνά του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον της ΝΔ όσο και από αυτό των βουλευτών, οι σχέσεις οδεύουν προς ομαλοποίηση και ενδεχομένως στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί η επανένταξη τους στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Χθες ο Κ.Μακρόπουλος κατέθεσε μια ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη ερώτηση για τα χαμένα αντισταθμιστικά οφέλη των εξοπλιστικών προγραμμάτων προς τον υπουγό Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλο στην οποία αποκάλυπτε ότι έχουν μείνει αδιάθετα 7 δισ. ευρώ τα οποία δεν αξιοποιούνται από τις υπηρσίες του υπουργείου!

πηγή: defencenet.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απάντηση του βουλευτή Λευκάδας Θεόδ. Σολδάτου στην Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων κ. Δήμητρα Δαμιανή για τη μεταφορά των μαθητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30-10-2013 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΔΑΜΙΑΝΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *