Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Στις Βρυξέλλες εκ νέου οι δήμαρχοι των νησιών μας

Στις Βρυξέλλες εκ νέου καλούνται οι δήμαρχοι του Δικτύου Μικρών Νησιών  στις 25 Απριλίου για «ενημερωτική συνάντηση» όπως την αποκαλούν, με την συμμετοχή  της  Ελληνίδας Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τις θαλάσσιες μεταφορές και την Αλιεία  κ. Μαρίας Δαμανάκη. Φανταζόμαστε ότι ανάμεσα στα θέματα για τα οποία θα ενημερωθούν, περίοπτη θέση θα έχουν εκείνα της ιδιωτικοποίησης των λιμανιών, των υδατοκαλλιεργειών, της ιδιωτικοποίησης του νερού κι άλλων φιλολαϊκών πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πιστωτών μας. Το άσχημο είναι ότι  και αυτής  της ενημέρωσης (μάθημα) την δαπάνη, καλούνται να  πληρώσουν (μετακίνηση, διαμονή) από τα  πενιχρά τους έσοδα,  οι φορολογούμενοι δημότες των νησιών αυτών.

Βέβαια χρόνια τώρα έχουν συνηθίσει  τόσο, που πλέον θεωρείται αυτονόητο:  Πληρώνουν για να τους …διοικούν ! Θα πρέπει κανείς το λιγότερο να είναι αχάριστος εάν δεν κατανοεί πόσο δύσκολο είναι να …διοικείς.

Το καλό είναι ότι αυτή την φορά είναι πιο αυστηροί με τις προσκλήσεις. Ένας από κάθε δήμο λένε!

Δείτε το έγγραφο:

Σχετικά:

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Μεγανησίου, Στ. Ζαβιτσάνος & Έλλη Καββαδά, με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών

Τι συζήτησαν τελικά οι δήμαρχοι των Μικρών Νησιών στις Βρυξέλλες το Δεκέμβρη του 2012;

«Βόμβα» του δημάρχου Λευκάδας Κ. Αραβανή: «Υπάρχουν λεφτά για ιχθυοκαλλιέργειες…»

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights