Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας έβαλε το Μεγανήσι …στη θέση του

Όλοι θυμόμαστε τη φασαρία που έγινε σε τοπικά sites σχετικά με την πινακίδα του δήμου Λευκάδας στη γέφυρα του νησιού με χάρτη που απεικονίζει το νησί της Λευκάδας, τον Κάλαμο και τον Καστό, χωρίς το Μεγανήσι, αυτονόητα αφού αποτελεί ξεχωριστή αυτοδιοικητική οντότητα, νησιωτικό καλλικρατικό δήμο.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας είχε παρέμβει με δήλωση στο meganisinews, διεκρινίζοντας ότι υπάρχει έτοιμη πινακίδα ιδίων διαστάσεων η οποία και θα τοποθετούνταν, με χάρτη που θα απεικόνιζε και το Μεγανήσι ως αναπόσπαστο κομμάτι της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας, όταν θα το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες. Δείτε σχετικά εδώ.

Η πινακίδα, όπως βλέπετε, έχει μπει στην θέση της εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Εμείς όμως μόλις σήμερα καταφέραμε να την φωτογραφίσουμε:

Ρωτήσαμε τι θα πρέπει να γίνει για να τοποθετηθεί μία που να απεικονίζει μόνο τον δήμο Μεγανησίου και η απάντηση που πήραμε είναι ότι αυτό είναι θέμα του δήμου Μεγανησίου, ο οποίος πρέπει ν΄αποφασίσει μόνος του για τον τρόπο προβολής του, όπως  μόνος του ενήργησε ο δήμος Λευκάδας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

update: Αποκαταστάθηκε σχεδόν η βλάβη της ΔΕΗ που προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Μεγανήσι

19:55 – Μόλις τώρα αποκαταστάθηκε η βλάβη και το Μεγανήσι ηλεκτροδοτείται σχεδόν χωρίς πρόβλημα. Λέμε “σχεδόν” διότι παρατηρείται ανά διαστήματα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights