Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Αυγούστου 2022

Έτοιμη η ιστοσελίδα του ΑΟ Καλαμιτσίου

  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ

ΑΦΜ 090406703

ΔΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 12 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση

Εδώ και μερικούς μήνες είναι διαθέσιμη σε όλους στην διεύθυνση www.aokalamitsiou.gr η ιστοσελίδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Αθλητικό Όμιλο Καλαμιτσίου , την συμμετοχή του στα πρωταθλήματα ( αποτελέσματα & βαθμολογία ) , την κοινωνική του δράση καθώς και το ιστορικό του συλλόγου, το καταστατικό αλλά και την συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στην ιστοσελίδα εκτός από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών υπάρχουν και αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων , πληροφορίες για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, στοιχεία των παικτών , πρόγραμμα των αγώνων , βίντεο και φωτογραφικό υλικό

Επίσης οι αναγνώστες μπορούν να βρουν όλα τα τεύχη της εφημερίδας μας σε ψηφιακή μορφή τα οποία μπορούν να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους.

Η ιστοσελίδα διαθέτει υπηρεσία newsletters για την άμεση ενημέρωση των φίλων του ομίλου μας. Καταχωρώντας το email οι αναγνώστες θα λαμβάνουν αυτόματα μηνύματα τα οποία θα τους ενημερώνουν για κάθε τελευταία ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε πολύ όσους διαθέτουν προσωπικές ή επαγγελματικές ιστοσελίδες να προσθέσουν ενεργό σύνδεσμο (link) προς την ιστοσελίδα μας προκειμένου να γίνει γνωστή στους ενδιαφερόμενους.

Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε την ηλεκτρονική εφημερίδα του νομού μας “My Lefkada” και τον διαχειριστή Νίκο Καββαδά ο οποίος στα πλαίσια της στήριξης του προς την ομάδα μας δημιούργησε εξ ολοκλήρου την ιστοσελίδα μας αφιλοκερδώς.

Επικοινωνία :

Email : aokalamitsiou@gmail.com

Υπεύθυνος : Κρητικός Χαρίλαος – 6932626875

Το Δ.Σ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *