Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τσιρογιάννης Γεώργιος , νέος αστυνομικός διευθυντής στην Λευκάδα

Μετά από μιας εβδομάδας … “ακαταπόνητων” διεργασιών και “μαγειρευμάτων” βγήκε τελικά λευκός καπνός για τις τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών, μόλις σήμερα το πρωί.

Χρειάστηκε να περάσει μία και πλέον εβδομάδα από τη τελευταία πράξη στις διεργασίες των κρίσεων για να ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις και όπως σημείωνε με διάθεση θυμοσοφίας αξιωματικός του Σώματος, η πρωτότυπη λίστα θα πρέπει να ζυγίζει αρκετά κιλά από το πολύ … μπλάνκο. Και όχι άδικα υπάρχει πλέον η τόσο μεγάλη καχυποψία και αναφορές σε εκβιασμούς, υπαναχωρήσεις πιέσεις και παρασκήνιο που πλέον συνοδεύουν τις τοποθετήσεις αυτές, καθώς η ίδια η ηγεσία καλλιέργησε αυτό το κλίμα και έδωσε τέτοια δικαιώματα με την αναβολή της δημοσιοποίησης από μέρα σε μέρα.

Έστω κι έτσι, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες υπάρχουν τοποθετήσεις τις οποίες το bloko.gr παραθέτει αμέσως μετά.

Σημείωση MN: Ο κ . Τσιρογιάννης Γεώργιος υπηρετεί ήδη στην Λευκάδα , προάγεται κι  αναλάμβάνει διευθυντής  του νησιού της Λευκάδας  αντικαθιστώντας τον κ. Χρήστο Τηλεμάχου ο οποίος αποστρατεύτηκε.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Η υποβάθμιση του Συμβουλίου δεν μπορεί να γίνει κατάργηση με τις τηλεδιασκέψεις των μνημονιακών δυνάμεων

ΠΡΟΣ 1.Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπύρο Σπύρου, 2.Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νίκο Μηλιώτη 7-8-2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *