Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Μαΐου 2020

Ψάχνουν “μαϊμού” πιστοποιητικά και πτυχία για να οδηγήσουν δημόσιους υπαλλήλους εκτός δημοσίου

Ελέγχονται και οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ

Πολλοί που έκαναν το λάθος να αυξήσουν … λίγο το βαθμό πτυχίου για να αποκτήσουν περισσότερα μόρια, άλλοι με απολυτήριο στρατού Ι2-Ι3-ακόμη και Ι5 και βρέθηκαν με Ι1, αλλά και άλλοι που εμφάνισαν μεταπτυχιακά μαϊμού κ.α. Ουσιαστικά θα διωχθούν για απάτη κατά του Δημοσίου.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ξεπερνούν… κάθε φαντασία. Εντοπίστηκε ακόμη και εκπαιδευτικός που δήλωνε διευθυντής σε σχολείο από το 2005, ενώ το σχολείο ιδρύθηκε το 2006!

Επίσης τον τελευταίο καιρό ελέγχονται όλοι οι φάκελοι των υπαλλήλων που … αρίστευσαν στα τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ καθώς εντοπίστηκαν πολλοί οι οποίοι οι οποίοι εμφάνιζαν βαθμό κοντά στο 300 που ήταν το άριστα ενώ στην πραγματικότητα … δεν είχαν καν πάρει μέρος στον διαγωνισμό!

ΠΗΓΗ: newsit.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ixθυοκαλλιέργειες: “Θέλουν το μακρύ χέρι του κράτους να μην δίνει λόγο στις τοπικές κοινωνίες”, καταγέλλει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Με προτάσεις, παρατηρήσεις αλλά και ενστάσεις επί ορισμένων διατάξεων του νομοσχεδίου για τις υδατοκαλλιέργειες, εμφανίστηκαν οι αρμόδιοι φορείς που είχαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *