Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Αυγούστου 2019

Σε κλείσιμο καταστημάτων καλεί το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας τα μέλη του , αύριο Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λευκάδας καλούν τα μέλη τους να κλείσουν αύριο Παρασκευή 8/3/2013 τις επιχειρήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην εφαρμογή του σχεδίου «ΑΘΗΝΑ» με το οποίο ουσιαστικά καταργείται το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Παράλληλα, καλούν τους επαγγελματίες να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ξεκινήσει αύριο στις 11 πμ από την πλατεία του Αγίου Μηνά προκειμένου να διατρανώσουμε μαζί με όλους τους φορείς του νομού την αντίθεσή μας στην εφαρμογή του σχεδίου, που θα υποβαθμίσει αναντίρρητα τον τόπο μας.
Τονίζουμε πως επιδίωξή μας δεν είναι η κατάργηση αλλά η αναβάθμιση του ΤΕΙ της πόλης μας και προκειμένου να το πετύχουμε αυτό απαιτείται η αφύπνιση και η ενεργός συμμετοχή κάθε δημότη.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν:
•    Αύριο το πρωί κλείνουμε τα καταστήματά μας
•    Συμμετέχουμε στην πορεία

Όλοι μαζί για το ΤΕΙ της πόλης μας!!!
Όλοι μαζί για την Λευκάδα!!!

Η Διοίκηση των φορέων

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Κ. Δρακονταειδής: “Μια δεύτερη μεγάλη νίκη για τους πολίτες της Λευκάδας: Ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δ.Σ. Λευκάδας για αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας – ηλεκτροφωτισμού”

ΔΗΛΩΣΗ  του  Κ. Δρακονταειδή με αφορμή την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασης του Δ.Σ., για αυξήσεις στα τέλη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *