Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

Μεγανήσι. Προσλήψεις στον Πολιτισμό για Κοινωφελή Απασχόληση από τον ΜΚΟ Equal Society

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών», σε σύμπραξη με τις ΛΣΤ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και την 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, ανακοινώνουν την πρόσληψη 20 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίοι και θα απασχοληθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία των δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου.

Όσοι προσληφθούν θα εργαστούν για χρονικό διάστημα επτά (7) μηνών και η πρόσκληση αφορά νέους και νέες ανέργους έως 35 ετών. Η αμοιβή προβλέπεται σε 25 ευρώ ημερησίως, έως 625 ευρώ μηνιαίως, με πλήρη ασφάλιση ΙΚΑ. Η δράση εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στον τομέα του Πολιτισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων» και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Οι ειδικότητες που προκηρύσσονται για το Μεγανήσι είναι οι εξής:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013(επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου) μέχρι την Τετάρτη 13Μαρτίου 2013.

Το έργο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Υπουργείου Εργασίας, Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. 2007-2013.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.equalsociety.gr(και ειδικότερα εδώ).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΗ για την χθεσινή πολύωρη διακοπή ρεύματος σε Μεγανήσι, Λευκάδα, Κεφαλονιά και Ιθάκη

Την Τετάρτη 3.4.2013 και ώρα 20:30 περίπου παρουσιάστηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση των καταναλωτών των νησιών Λευκάδος, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, λόγω […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights