Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
8 Δεκεμβρίου 2022

Σχετικά άρθρα

Σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό & την Αειφόρο Ανάπτυξη στα Ιόνια Νησιά

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Π.Ι.Ν., η εναρκτήρια σύσκεψη με θέμα: «Προδιαγραφές Μελετών Αξιολόγησης – Αναθεώρησης & Εξειδίκευσης Θεσμοθετημένων […]

1 Σχόλιο

  1. Παρότι γνωρίζω ότι μερικοί ψάχνουν τα λεγόμενά μου για να βγάλουν είδηση, εντούτοις κι αυτή την φορά θα τους διαψεύσω πανηγυρικώς. Δυστυχώς, δεν θα πάρω θέση ούτε υπερ Νικητάκη (μόλις σήμερα διάβασα το άρθρο του), ούτε υπΈρ Εργατικού Κέντρου. Θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει κανείς άνετα και υπέρ της μίας και υπέρ της άλλης πλευράς χωρίς η επιχειρηματολογία να στερείται τεκμηρίωσης. Η πραγματικότητα είναι όμως αυτή που γίναμε μάρτυρες όλοι την Τετάρτη 20 Φεβροαρίου στην Πανελλαδική απεργία, όπου ήταν ανύπαρκτη η ΕΛΜΕ παρόλες τις περικοπές και τις αυξήσεις ωραρίων και τις διαθεσιμότητες, και τα μαγαζιά στο παζάρι προτίμησαν να παραμείνουν ανοιχτά ανεξάρτητα από το ότι είχαν από έναν ή και κανέναν πελάτη.
    Αυτή είναι η αλήθεια και δεν ωφελεί αυτή την στιγμή κανέναν το πινγκ-πόνγκ της επίρριψης ευθυνών. Είναι η ώρα της αυτοκριτικής και της ανάληψης δράσεων απ΄όπου και όπως μπορεί ο καθένας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *