Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Γαβρίλης Γιώργος προς δήμαρχο Μεγανησίου: “Δήμαρχε ανακαλέστε”

Ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος  παρασυρόμενος από την εμπάθειά του για το άτομο μου , ξέχασε ότι βρίσκεται σε ενημερωτική συνάντηση με ετεροδημότες  των Αθηνών που οικονομικά χρεώνεται στους δημότες του , άρα και στην οικογένειά μου. Φαίνεται ότι  δεν έχουν δικαίωμα  το σωτήριο έτος 2013 οι δημότες να εκφράζουν άποψη , ειδικά όταν αυτή διαφοροποιείται από την δική του.

Ξέχασε επίσης ότι και η  ενημερωτική συνάντηση καταγράφονταν  με κάμερα. Έτσι προέβηκε σε αχαρακτήριστες δηλώσεις για το άτομό μου , με απόλυτα απαξιωτικό και υποτιμητικό  τρόπο ενώπιων τουλάχιστον  50 ατόμων , απαντώντας σε ερώτηση  παριστάμενου ετεροδημότη στην συζήτηση.

Η συζήτηση –όπως αναμένονταν- μέσω διάφορων site δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο χωρίς λόγω αντικειμενικών δυσκολιών να είμαι σε θέση να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου.

Η πορεία μου μέχρι σήμερα , το ήθος μου ,  η κοινωνική  αποδοχή των συντοπιτών μου και  η ακεραιότητα του χαρακτήρα μου δεν μου επιτρέπουν να αποδεχτώ τέτοιου τύπου ύβρεις και συκοφαντίες. Για τον λόγο αυτό καλώ τον δήμαρχο Μεγανησίου  δημοσίως ν’ ανακαλέσει  όσα φαίνεται να είπε on camera   τονίζοντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη των όσων λέει . Διαφορετικά θα απαιτήσω το επόμενο διάστημα να αποδείξει με στοιχεία τα όσα  ακούγονται ότι μου προσάπτει και να του δώσω την ευκαιρία  να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.

Γιώργος Γαβρίλης

2 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *