Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Φεβρουαρίου 2020

Πάνος Καμμένος: Στόχος της τρόικας να σταματήσει την πρωτογενή παραγωγή

Σφοδρή Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τα αγροτικά θέματα.

Σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο την πρωτολογία του πρωθυπουργού και την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «καταλάβαμε ότι βρισκόμαστε στο Τριώδιο», ενώ γενικότερα υποστήριξε πως γίνεται προσπάθεια να διαλυθεί η πρωτογενής παραγωγή και η μεσαία τάξη της χώρας.

«Στόχος της Τρόικας και των δανειστών είναι να σταματήσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή, γιατί μόνο έτσι μπορούν να ελέγξουν ένα ολόκληρο έθνος. Αυτό το σχέδιο εκπονούν οι δανειστές και η συγκυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας.

ΠΗΓΗ : imerisia.gr

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ηλίας Ιωακείμογλου: «Εσωτερική υποτίμηση και συσσώρευση κεφαλαίου: Μια κριτική προσέγγιση» – Βίντεο: Συνέντευξη για την ελληνική οικονομική και πολιτική πραγματικότητα

Μπορείτε να “κατεβάσετε” το βιβλίο εδώ. Η σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας έχει καταστήσει επίκαιρη και αναγκαία την κριτική διερεύνηση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *