Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Ανοιχτή επιστολή του κ. Ζώη Καββαδά προς την παραιτηθείσα επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Πρώτα το Μεγανήσι» κ. Αικατερίνη Καββαδά

Είμαι ένας ψηφοφόρος και αγωνιστής με την παράταξή σου, ήμουν στον συνδυασμό και έφυγα για να  τον διευκολύνω. Επειδή δεν φρόντισες ή δεν ήθελες να ρωτήσεις για να εξασφαλιστεί η ποσόστωση γυναικών,  έφυγα εγώ και ο Βασίλης Σολδάτος και φροντίσαμε να βρούμε γυναίκες αντικαταστάτες, επαναλαμβάνω και πάλι για το καλό του συνδυασμού.

Οι  εκλογές  χάθηκαν από δική σου υπαιτιότητα, διότι  δεν πίστεψες στους ανθρώπους που σε στήριξαν πλην μια ομάδα 4-5 ατόμων. Εμείς στο Κατωμέρι νιώθουμε δυό φορές προσβεβλημένοι διότι πήραμε το 54% των ψήφων και με τα νέα γεγονότα, εγώ δικαιώθηκα ότι κάτι δεν σε άφηνε  να κάνεις ότι έπρεπε να κάνεις.

Κυρία Καββαδά είχατε 4 συμβούλους κι εσείς 5, που ποτέ καμιά αντιπολίτευση στο Μεγανήσι δεν τους είχε και οι 4 μορφωμένοι, μαχητικοί και  «χρυσά» παιδιά . Είχες έναν πάρεδρο Κατωμεριού, που δούλευε για το χωριό του, αλλά ποτέ δεν του αναγνωρίστηκε. Και το λέω αυτό γιατί την ανακοίνωση της φυγής (παραίτησης) σου την έκανε ο δήμαρχος στο συνδυασμό σου, μάλιστα είπε ότι είχε δυό μήνες που προσπαθούσε να σε πείσει να παραμείνεις.

Εγώ πίστευα από τον πρώτο μήνα ότι δεν ήθελες να βγεις δήμαρχος και δικαιώθηκα. Ασχέτως εάν νιώθω προδομένος με τον τρόπο που επέλεξες να φύγεις, οποιαδήποτε προσπάθεια επανασύνδεσης και αποκατάστασης των σχέσεων μας θα ήταν αποδεκτή μέχρι προχθές. Η παρουσία σου όμως στην τελευταία συγκέντρωση του δημάρχου στην Αθήνα, το θεωρώ δεύτερη προσβολή και σε καθιστά για μένα persona non grata.

Eίχα κι άλλα να σου γράψω αλλά πήρα το θάρρος να πω αυτά τα λίγα, άλλωστε ποτέ ουσιαστικά δεν με αποδέχτηκες γιατί μιλούσα πάντα την γλώσσα της  αλήθειας.

Ζώης Καββαδάς

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *