Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2021

Καραμανλής: «Εγώ τον Τσίπρα, τον πάω»

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε και θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για τον ιδρυτή της ΝΔ

«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Έχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, αν και διευκρίνισε πως εάν κέρδιζε τις εκλογές η Ελλάδα θα ήταν εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει το «Βήμα της Κυριακής».

Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές.

Όπως σημειώνει το «Βήμα της Κυριακής», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί να μιλήσει σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής στις 6 Μαρτίου, για τον ιδρυτή της ΝΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατό του, κίνηση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια από τον στενό πρωθυπουργικό πυρήνα, διότι ο Αλέξης Τσίπρας «κλείνει το μάτι» στους μετριοπαθείς «νοικοκυραίους» ψηφοφόρους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υφυπ. Παιδείας: Δεν είναι δεσμευτικές οι προτάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων για καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολείων

Οι μεταβολές (ιδρύσεις, προαγωγές, καταργήσεις, υποβιβασμοί, συγχωνεύσεις) των σχολικών μονάδων γίνονται με γνώμονα της τεκμηριωμένες προτάσεις των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *