Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

“Δια πυρός και σιδήρου”, ομόφωνα (πλην ενός) ο ορισμός δικηγόρων για την προσφυγή κατά του Χωροταξικού των Ιχθυοκαλλιεργειών στο ΣτΕ

Δεν έπεισε ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Στάθης Ζαβιτσάνος, ο οποίος καταφέρθηκε κατά του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής κατά των Ιχθυοκαλλιεργειών κ. Γιάννη Δημητριάδη και στις μεθοδεύσεις του,  όπως τόνισε, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Παραπληροφόρηση για εξωφρενικά ποσά (7000 ευρώ) τα οποία ποτέ και σε κανένα έγγραφο της Συντονιστικής Επιτροπής δεν ζητήθηκαν. Η προσπάθεια αναβολής του θέματος έπεσε στο  κενό. Τελικά  δεν πέρασε η γραμμή του δημάρχου που απελπισμένα έψαχνε τρόπο ν΄αποφύγει την απόφαση για ορισμό δικηγόρων μέσω της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής.

Σε ερώτηση μάλιστα του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Θανάση Κονιδάρη, ο δήμαρχος έφτασε μέχρι το σημείο ν΄αμφισβητήσει την συμετοχή του δήμου στην  Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή! Η πλάστιγγα έγειρε  οριστικά υπέρ της πρότασης ορισμού δικηγόρου με παρέμβαση των δημοτικών συμβούλων της δημαρχιακής παράταξης του δημάρχου κ.κ. Σπύρου Μάλαμα (μέλος του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο Μέντης”) και Παναγιώτη Κονιδάρη (φαρμακοποιού).

Ουσιαστικά το συμπέρασμα που αβίαστα εξάγεται είναι ότι η εξέλιξη αυτή καταγράφεται στην συντονισμένη πίεση της κοινωνίας ενάντια στην πολιτική (κομματική) βούληση του δημάρχου για μία ακόμη φορά.

Κατά της πρότασης τάχθηκε μόνο ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Ανδρέας Δάγλας . Δείτε το επεισοδιακό βίντεο  με την συζήτηση:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Μονιμοποείται πλέον η έλλειψη αγροτικών γιατρών στο Μεγανήσι. Χωρίς αγροτικούς ιατρούς και την καλοκαιρινή περίοδο (αναν.)

Τουλάχιστον δύο νέες περιπτώσεις συμπολιτών μας στο Μεγανήσι που έψαχναν γιατρό το καταμεσήμερο κι ήταν δύσκολο να τον βρουν.  Ο […]

1 Σχόλιο

  1. Φωνη λαου οργη θεου .Το αιτημα για τον ορισμο Δικηγορων υπογεγραμμενο απο αντιπολιτευση ,Μεντη,Συλλ. Αλειεων και υποστηριζομενο απο την πρωτοβουλία δημοτών και τον ανεξαρτητο Δ.Συμβουλο κο Κονιδαρη αν μη τι αλλο αντιπροσωπευουν την πλειοψηφια των Μεγανησιωτων και μαλιστα σε μεγαλο ποσοστο.Ο κος Δημαρχος εθεσε θεμα θεσμων.Δηλαδη ενα φαχ ,ε-μειλ η εστω μια γραπτη επιστολη κατα τα λεγομενα του ,εχει μεγαλητερη ισχυ απο την απαιτηση του Μεγανησιωτικου λαου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *