Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Τ΄είχες Γιάννη, τ΄είχα πάντα: “Μεσούσης της κρίσης και προεκλογικά 7 νέες προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων ζητά ο Δήμος Μεγανησίου”

Κι ενώ τον Σεπτέμβριο ο δήμαρχος μάς κάλεσε για να μας μιλήσει για την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος Μεγανησίου, ξαφνικά άρχισε να μοιράζει 700.000 ευρώ ζωντανά  λεφτά δεξιά κι αριστερά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε και τις προσλήψεις  μόνιμων υπαλλήλων σε μια εποχή που συζητάμε για μειώσεις στον υπερδιογκωμένο δημόσιο τομέα.

Τα χρήματα για την πρόσληψη των “απαραίτητων”  υπαλλήλων, σύμφωνα με τα κριτήρια του δημάρχου και της παράταξής του, θα βαρύνουν τον δημοτικό προϋπολογισμό, δηλαδή τους δημότες, είτε αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη, είτε στερώντας πόρους που θα προορίζονταν για την ελάφρυνσή του και την κοινωνική πολιτική που πάει περίπατο.  Εδώ δεν ξέρουμε εάν θα έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τους ήδη υπάρχοντες, εδώ  είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι”  αλλά και κάποιοι  συμβασιούχοι, κι εμείς προεκλογικά ζητάμε νέες προσλήψεις.

Ζητά λοιπόν ο δήμαρχός μας ούτε λίγες, ούτε πολλές  7, ναι 7  (δεν διαβάζετε λάθος) νέες προσλήψεις που θα βαρύνουν τον Μεγανησιώτη με αίτημα στο μεθαυριανό συμβούλιο!  Δήμαρχε κι εγώ θέλω ένα ελικόπτερο, δυό αεροπλάνα και μιά σουίτα στα Φίτζι  !

Διάβασε όμως, θα με καταλάβεις αμέσως, απλά μαθηματικά είναι: Η χώρα διαθέτει επίσημα καταγεγραμμένους  3.000.000 συνταξιούχους, 2.500.000 παιδιά, 1.700.000 ανέργους, 1.000.000 δημόσιους υπαλλήλους, 500.000 ωρομίσθιους, τραπεζικούς, δημοσιογράφους, τραγουδιστάδες, εφέδρους, αεριτζήδες, παπατζήδες, καναλάρχες, ποδοσφαιριστές 100.000. Θέλεις νάμαστε 1.200.000 ελεύθεροι επαγγελματίες; (τις κλειστές επιχειρήσεις,  τις  υπολόγισα στους ανέργους).  Πόσο ρε δήμαρχε  “κάρο” να τραβήξουμε ; Ψάξτε τα νούμερα και κάποιος να μου απαντήσει εάν βρεί  ότι ένα νούμερο είναι λάθος !

Δείτε την λίστα με τους  “χρειαζόμενους” κατά τον δήμαρχο:

Δείτε σχετικά:  Σπαρτοχώρι 10/9/2012: Κάλεσμα για να «βάλουμε πλάτη» και στον δήμο από τον δήμαρχο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aπάντηση του παρέδρου Βαθέος κ. Μάτζαρη Πάνου σε καταγγελία του συνδυασμού «Μεγανήσι με…όραμα» του Παύλου Δάγλα

Ο κος Παύλος Δάγλας, μάλλον έχει χάσει την ψυχραιμία του. Χωρίς να έχει ιδία αντίληψη των γεγονότων, παρασύρεται από ορισμένους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *