Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
12 Αυγούστου 2022

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΒΙΤ 2013

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Μιλάνου BIT 2013 συμμετείχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε ενεργά με ενιαίο περίπτερο και με εκπροσώπους από όλα τα νησιά.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν: Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, Τρεπεκλής Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λευκάδας, Γαζής Αναστάσιος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Ζακύνθου, Όλγα Καψούρου και ο Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων Ζακύνθου,  Βυθούλκας Αντώνης.

Το περίπτερο επισκέφτηκε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Μιλάνου, Τερζίμπασης Μιχάλης, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ στο συντονισμό των διαφόρων επαφών που έγιναν με δημοσιογράφους, καθώς το περίπτερο της Π.Ι.Ν. επισκέφθηκαν πολλά τηλεοπτικά κανάλια της Ιταλίας όπως το Aqua TV, το κανάλι ITALIA, το Nautica Channel, όπως και η ραδιοφωνική RAI, στα οποία και παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους μας.

Τοπικά προϊόντα

Το περίπτερο της Περιφέρειας ήταν πάρα πολύ προσεγμένο και καλαίσθητο, αναδεικνύοντας τις ομορφιές των προορισμών. Προσφέρθηκαν στους επισκέπτες τοπικά προϊόντα, όπως λαδοτύρι, χοιρομέρι, ψωμί, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, κρασί, παστέλια, μαντολάτα και κουμ κουατ, που προσέλκυσαν το κοινό της έκθεσης το οποίο  ζητούσε πληροφοριακό υλικό για τα νησιά μας.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με επαγγελματίες (πράκτορες, ξενοδόχους, αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφους κλπ), με σκοπό την προώθηση των Ιόνιων Νησιών ως ελκυστική τουριστική αγορά.

VISIT ZAKYNTHOS

Παράλληλα έγιναν κληρώσεις με δωρεάν διαμονές που τις παρείχαν το PLAZA BEACH HOTEL και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια VILLA SPYROS και VILLA DAIZY στη Ζάκυνθο.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αίθουσα παρουσιάσεων της έκθεσης (ADUTEΙ ROOM) πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της Ζακύνθου με τίτλο: «VISIT ZAKYNTHOS», η οποία έτυχε εξαιρετικής αποδοχής.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΑΝ.Α.Σ.Α.: Ο προωθούμενος Χωροταξικός Σχεδιασμός στην ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά τις ανάγκες των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων

Κέρκυρα, 8/1/2014  Ξεκίνησαν την Τρίτη 7/1 στην Κέρκυρα και, όπως δηλώθηκε, θα συνεχιστούν και στις άλλες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *