Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Κλείνουν για δύο χρόνια οι σχολές Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας

«Κλειστές» για λόγους οικονομίας θα παραμείνουν για τα δύο επόμενα χρόνια (ακαδημαϊκά έτη 2013-2014 και 2014- 2015) οι σχολές Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κάθε χρόνο το 40% των εισακτέων στις σχολές της Αστυνομίας προέρχονταν από ήδη υπηρετούντες στο Σώμα που επιθυμούσαν να γίνουν αξιωματικοί οι οποίοι και εισάγονταν στο Γ’ εξάμηνο. Για παράδειγμα, το 2012 εισήχθησαν 512 άτομα σε κάθε έτος και αναλογικά το 40% ήταν εν ενεργεία χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί που ήθελαν να γίνουν αξιωματικοί. Εκείνο που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί είναι ποια θα είναι η τύχη των εργαζομένων, αυτών που υπηρετούν σε διάφορα πόστα και ειδικά το εποχικό προσωπικό (μάγειροι, καθαρίστριες κ.λ.π.) και απασχολούνται στις σχολές της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Τέλος οι εισακτέοι σε Αστυνομία και Πυροσβεστική με κοινή Υπουργική Απόφαση των Παναγιωτόπουλου, Αρβανιτόπουλου και Δένδια

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Γίναμε τουρκικός περίγελος : Τους Έλληνες που θα τρώνε ληγμένα ειρωνεύονται οι τουρκικές εφημερίδες – “Η Ελλάδα ξεπέρασε την ημερομηνία λήξης της”

Σχόλιο ΜΝ :  Που μας  κατάντησαν οι σωτήρες της  Ελλάδας ! Με άκρως ειρωνικά σχόλια αντιμετώπισαν τα τουρκικά πρωτοσέλιδα την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights