Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Πρόσληψη 23 ατόμων στην Π.Ε. Κέρκυρας – Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Πράξη “Κερκυραϊκά Χαμόγελα”-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»

Το Σάββατο 02/02/2013 ολοκληρώθηκε επιτυχώς η παραλαβή των αιτήσεων για την ανακοίνωση ΚΟΧ 98.603/01/2013 για την Πράξη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τους 239 συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έκαναν εμπρόθεσμα τις αιτήσεις τους, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη θέληση τους να εργαστούν και να στηρίξουν δράσεις παιδικής προστασίας σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο της σταθερής μεταξύ τους συνεργασίας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίζουν και να βρίσκονται στο πλευρό παιδιών σε ανάγκη και των οικογενειών τους.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες ΑΣΕΠ και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Από τη διαδικασία προκύπτει η πρόσληψη 21 ωφελουμένων στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης.

Αναλυτικά παρατίθενται οι αναλυτικοί πίνακες αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα στο παρακάτω link: http://www.hamogelo.gr/227.1/Nea—Anakoinoseis
Α) τον Πίνακα Κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ

Β) τον Πίνακα Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο

Γ) τον Πίνακα Προσληπτέων κατ’αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης

Δ) τον Πίνακα Προσληπτέων κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ

Ε) και τέλος τον Αλφαβητικό Πίνακα Αποκλειομένων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού .

Οι αιτούντες μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ένστασης κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών, η οποία αρχίζει την επόμενη ημέρα της ανάρτησης τους στα γραφεία του Δικαιούχου. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πούλιου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ 11510)

Τέλος στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχηθούμε ειλικρινά στο σύνολο των συμμετεχόντων ότι καλύτερο για το μέλλον τους, να είναι σε θέση να μπορούν να χαμογελάνε και να μοιράζουν χαμόγελα σε όλα τα παιδιά γύρω τους, πράγμα που προσπαθεί να εξασφαλίζει ο Σύλλογος μας στα δεκαεπτά χρόνια λειτουργίας του.

Συνημμένα αρχεία

1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ

2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΑΜΚΑ

3. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΛΗΡΗΣ

4. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΑΜΚΑ

5. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ ΠΛΗΡΗΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ξενοφών Γράψας: Χρειαζόμαστε μιά καθαρή νομοθετική λύση που δεν θα χρειάζεται εγκυκλίους

Μετά την τοποθέτηση του Χαράλαμπου Kαλού στο δημοτικό συμβούλιο νομική εξειδίκευση συγκεκριμένης εγκυκλίου έκανε ο Νομικός σύμβουλος και συνεργάτης του δημάρχου Ξενοφώντας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights