Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Αυγούστου 2019

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου σχετικά με την έλλειψη δασκάλου Ειδικής Αγωγής

Αρ.Πρωτ.9

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

Επειδή το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου έχει δεχτεί αρκετή επίθεση για το θέμα του δάσκαλου Ειδηκής Αγώγης, που απασχολεί την τοπική κοινωνία μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι πέραν τις προσωπικές ενέργειες του προέδρου, ο Σύλλογος έχει προβεί στις εξής κινήσεις:

1) Επιστολή-Τελεσίγραφο στους εξής φορείς: στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, στον βουλευτή κ. Σολδάτο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το οποίο απαιτεί την επίλυση του ζητήματος άμεσα, αλλιώς οι γονείς θα προβούν σε κινητοποιήσεις, πράγμα που αποφασίσθηκε ομόφωνα από τους γονείς στη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο Σύλλογος.

2)Επιστολή-ερώτηση για την πορεία του ζητήματος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος και

3)Προσωπική συνάντηση  του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με τον διευθυντή κ. Σάντα καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Λολίτσα.

Το θέμα του δασκάλου Ειδικής Αγωγής είναι ένα ζήτημα το οποίο χρίζει άμεσης επίλυσης κι εμείς ως Σύλλογος πέραν των ενεργειών μας αυτών, θα ζητήσουμε τη συμπαράστασή σας στις περεταίρω κινητοποιήσεις μας.

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συμφωνία καταβολής ετήσιου τιμήματος 10ετούς διάρκειας από την επένδυση στον Σκορπιό παρουσιάζει το Πρώτο Θέμα – Διαψεύδει ο δήμος Μεγανησίου (upd)

“Θα παραχωρηθεί ποσό 50.000 ευρώ ετησίως από την έναρξη λειτουργίας της επένδυσης και για 10 έτη στους Δήμους Λευκάδας και […]

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του δήμου Μεγανησίου προσκλήσεις ενδιαφέροντος για προμήθεια γάλακτος,αποψίλωση οδικού δικτύου και καθαριότητα παραλιών

Δείτε εδώ την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απευθείας ανάθεση της προμήθεια γάλακτος . Επίσης δείτε εδώ την αντίστοιχη τεχνική μελέτη και […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *