Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου σχετικά με την έλλειψη δασκάλου Ειδικής Αγωγής

Αρ.Πρωτ.9

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

Επειδή το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου έχει δεχτεί αρκετή επίθεση για το θέμα του δάσκαλου Ειδηκής Αγώγης, που απασχολεί την τοπική κοινωνία μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι πέραν τις προσωπικές ενέργειες του προέδρου, ο Σύλλογος έχει προβεί στις εξής κινήσεις:

1) Επιστολή-Τελεσίγραφο στους εξής φορείς: στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, στον βουλευτή κ. Σολδάτο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το οποίο απαιτεί την επίλυση του ζητήματος άμεσα, αλλιώς οι γονείς θα προβούν σε κινητοποιήσεις, πράγμα που αποφασίσθηκε ομόφωνα από τους γονείς στη Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε ο Σύλλογος.

2)Επιστολή-ερώτηση για την πορεία του ζητήματος στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδος και

3)Προσωπική συνάντηση  του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με τον διευθυντή κ. Σάντα καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Λολίτσα.

Το θέμα του δασκάλου Ειδικής Αγωγής είναι ένα ζήτημα το οποίο χρίζει άμεσης επίλυσης κι εμείς ως Σύλλογος πέραν των ενεργειών μας αυτών, θα ζητήσουμε τη συμπαράστασή σας στις περεταίρω κινητοποιήσεις μας.

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights