Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχώρησε από την ΔΗΜΑΡ και ο Ανδρέας Νεφελούδης. Μιλά για “δεξιά στροφή” του κόμματος

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος είχε από καιρό εκφράσει την άποψη ότι έκλεισε ο κύκλος αναμονής, κρίνοντας ότι η «δεξιά στροφή» στην πολιτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει περιθώρια παρεμβάσεων εντός του κόμματος για ανατροπή της.

Η αποχώρηση του Ανδρέα Νεφελούδη έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ανέφερε στην ομιλία του πως η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης πολιτικής. (in.gr).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Νεφελούδης είχε παραιτηθεί από τη θέση του υπευθύνου στον Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ στις 21 Νοεμβρίου 2012. Είχε διαφωνήσει με τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση, καθώς και με τη στάση του κόμματος στις ψηφοφορίες στη βουλή για το Μεσοπρόθεσμο και τον προϋπολογισμό.

«Θα είμαι σπίτι μου, όπως πήγαν άλλοι πριν από εμένα και θα πάνε και άλλοι μετά από εμένα» (Η “προφητεία” Μπαγεώργου)

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ιδρύθηκε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος από τον πρώην υφυπ. της κυβέρνησης Σαμαρά Νίκο Νικολόπουλο

Σημειώνεται δε ότι αρχικά πυρήνας  του “Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος” για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξης, δημιουργήθηκε στο νησί της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *