Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Αυγούστου 2022

Γιώργος Καλούδης: “Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα”

Μετά από 2 χρόνια ενδοτισμού και αδράνειας  της Διοίκησης Σπύρου για το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και όλα τα Επτανησιακά Θέματα.

1-2-2013

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων στους Παξούς στις 28 και 29 Μάη 2011, είχα ασκήσει την αναγκαία εύλογη κριτική στη Διοίκηση Σπύρου για ενδοτισμό , διότι είχε υπογράψει μαζί με τη τότε υπουργό Παιδείας Διαμαντοπούλου ένα δελτίο τύπου, λες και ήταν υπάλληλός της,

διότι συναίνεσε στη δραματική συρρίκνωση του ΤΕΙ Ιονίων με το κλείσιμο σχολών του και την απαξίωση λειτουργίας του αντί να εκδηλώσει την κατηγορηματική του αντίθεση και διότι εμφανίστηκε διαλλακτικός και έτοιμος να συζητήσει με την τότε Υπουργό για το μέλλον του ΤΕΙ με πλαίσιο τις ήδη ειλλημένες αποφάσεις της αντί να είναι αδιάλλακτος. Και μάλιστα πήγε και στο Αργοστόλι, ως YES MEN και κάθισε και στην εξέδρα των επισήμων στη παρέλαση της 21 Μάη 2011, όταν οι φορείς της Κεφαλλονιάς εκδήλωναν δια της αποχής και της απουσίας τους την έντονη διαμαρτυρία τους.

Εμείς είχαμε κάνει τη πιο δυνατή διαμαρτυρία με το πανώ για το ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ και την όλη  παρουσία μας απέναντι από κυβέρνηση-επισήμους στη Κέρκυρα.

Σήμερα,μετά από 2 χρόνια ενδοτισμού, ανακοίνωσε, με κροκοδείλια δάκρυα, κλείσιμο της Περιφέρειας. Κατ΄αρχήν φαίνεται θετικό, αλλά θάταν πράγματι  θετικό εάν  είχε γίνει έγκαιρα, εδώ και 2 χρόνια και εύλογα τώρα ισχύει το είναι «Αργά για δάκρυα Στέλλα’ !

Για πιο αποτελεσματικές ενέργειες στη σημερινή φάση, μετά την ενδοτικότητα 2 χρόνων θα μπορούσε να είχε θέσει προ των ευθυνών τους  τους Επτανήσιους βουλευτές, και να κινητοποίήσει τους Συλλόγους των Επτανησίων στην Αττική για διαβήματα διαμαρτυρίας προς τη κυβέρνηση, αλλά τίποτα δεν έκανε.  Σιγά που θα αντιταχθεί στη Μέρκελ, στον Χούφτελ, στους Πελοποννήσιους, στον Σαμαρά και τον Δένδια !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αναβολή στο Πρωτάθλημα για τις ομάδες της Λευκάδας. Ακατάλληλα τρία σημαντικά γήπεδα για την διεξαγωγή των αγώνων

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η  ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Λαμβάνοντας υπ όψιν τις τρέχουσες εξελίξεις όσον αφορά τη χρήση-καταλληλότητα των […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *