Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θοδ. Βερύκιος για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: “Δυστυχώς εξαπατηθήκαμε”

«Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε για την παραμονή των ΤΕΙ στην Λευκάδα, για την οποία όλοι έχουμε συνεισφέρει, τόσο η Περιφέρεια, όσο ο Δήμος και φυσικά η πολύ αξιόλογη διοικούσα επιτροπή των ΤΕΙ Ι.Ν, με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλιστεί μόνιμη στέγη για το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα ολοκληρώνεται και η μελέτη από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων για την επανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας που θα διατεθεί για τη στέγαση τους.

Δεν σας κρύβω ότι με αιφνιδίασε η απόφαση του υπουργού και μάλιστα με φόβισε και το ύφος του. Η εκπαίδευση και το ΤΕΙ δεν είναι μόνο θέμα τζίρου. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην πόλη. Είναι μια δυνατότητα αποκέντρωσης της παιδείας. Δυστυχώς όμως εξαπατηθήκαμε..»

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, στο Συνέδριο της ΕΝΕ στη Λευκάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 23 Μαΐου  2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                     49100, Κέρκυρα                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ […]

1 Σχόλιο

 1. Το κουδούνι της ΤΡΟΙΚΑΣ, ηχεί παντού,
  όλα τα σπίτια θα δεχτούν την επισκεψη της.
  ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑ εννοείται.
  ”Δυστυχώς όμως εξαπατηθήκαμε”,
  εδώ κ.Αντιπεριφερειάρχα εξαπατήθηκε ένα ολόκληρο ΚΡΑΤΟΣ,
  στο ΔΗΜΟ θα κολόσουν???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.