Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θοδ. Βερύκιος για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων: “Δυστυχώς εξαπατηθήκαμε”

«Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες και θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε για την παραμονή των ΤΕΙ στην Λευκάδα, για την οποία όλοι έχουμε συνεισφέρει, τόσο η Περιφέρεια, όσο ο Δήμος και φυσικά η πολύ αξιόλογη διοικούσα επιτροπή των ΤΕΙ Ι.Ν, με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλιστεί μόνιμη στέγη για το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αυτή τη στιγμή μάλιστα ολοκληρώνεται και η μελέτη από τον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων για την επανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας που θα διατεθεί για τη στέγαση τους.

Δεν σας κρύβω ότι με αιφνιδίασε η απόφαση του υπουργού και μάλιστα με φόβισε και το ύφος του. Η εκπαίδευση και το ΤΕΙ δεν είναι μόνο θέμα τζίρου. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην πόλη. Είναι μια δυνατότητα αποκέντρωσης της παιδείας. Δυστυχώς όμως εξαπατηθήκαμε..»

ΠΗΓΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Να αποβληθούν οι “αυθαίρετοι χρήστες” από το διατηρητέο κτήριο στη Λευκάδα ζητά η ΕΤΑΔ. Η αντίδραση του (απερχόμενου) Δημάρχου Λευκάδας (αναν.)

Έντονη ήταν η αντίδραση του Δήμαρχου Λευκάδας στον Prisma 95,1 λίγες ώρες μετά την χθεσινή πρωινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο […]

1 Σχόλιο

 1. Το κουδούνι της ΤΡΟΙΚΑΣ, ηχεί παντού,
  όλα τα σπίτια θα δεχτούν την επισκεψη της.
  ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑ εννοείται.
  ”Δυστυχώς όμως εξαπατηθήκαμε”,
  εδώ κ.Αντιπεριφερειάρχα εξαπατήθηκε ένα ολόκληρο ΚΡΑΤΟΣ,
  στο ΔΗΜΟ θα κολόσουν???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *