Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
27 Ιουλίου 2021

Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή κατά του Χωροταξικού των Ιχθυοκαλλιεργειών: “Ορίστε τους δικηγόρους και καλύπτουμε εμείς το κόστος”

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, απευθύναμε ερώτηση προς την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή κατά του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών, προκειμένου  να πληροφορηθούμε για το αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του δημάρχου Μεγανησίου κ. Στ. Ζαβιτσάνου, αν δηλαδή το Μεγανήσι έχει ή όχι έννομο συμφέρον να ορίσει δικηγόρο για την συμμετοχή του στην προσφυγή στο ΣτΕ (αίτηση ακύρωσης) και αν ναι να εκταμιεύσει το ποσό που θα του αναλογούσε. Κι αυτό γιατί από την πρώτη κιόλας στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα είχαμε ρωτήσει και εμείς αρκετούς δικηγόρους, ώστε να μπορέσουμε ν΄ αποκτήσουμε μια σαφή εικόνα. Παραθέτουμε λοιπόν την επίσημη απάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής στο παραπάνω ερώτημά μας αυτούσια (βλ. παρακάτω) και μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι η Επιτροπή κάνει ένα μεγάλο βήμα απελευθερώνοντας ουσιαστικά τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν απόφαση για τον ορισμό δικηγόρων, μιας που αποσυνδέει τα χρήματα από την διαδικασία που είναι νομικά απαραίτητη για την αντιπροσώπευση του Δήμου Μεγανησίου στο Συμβούλιο της Επικρατείας  και δέχεται η ίδια η Επιτροπή να καλύψει τη δαπάνη που του αντιστοιχεί (βλ. σημείο 9 στην απάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής).

Επισυνάπτουμε τον πίνακα που αναφέρεται το έγγραφο:

και το έγγραφο:

Ο φάκελος – αρχείο του Meganisi News για το θέμα «Ιχθυοκαλλιέργειες» που παραμένει επίκαιρο

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“ΜΕΝΤΗΣ”: Κοπή πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αθήνα 16/12/2011 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο Μέντης», σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *