Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο από το ΚΠΕ Σφακιωτών Λευκάδας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σφακιωτών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση» της Πράξης «Προγράμματα εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφορία» ξεκίνησε τη δράση του υποδεχόμενο το πρώτο σχολείο για τη φετινή χρονιά. Την Τρίτη 15-1-2013 το Δημοτικό σχολείο Λυγιάς με 30 μαθητές της Ε και ΣΤ τάξης και με συνοδούς εκπαιδευτικούς τις κυρίες Κεφαλά Δήμητρα και Κοψιδά Δήμητρα, παρακολούθησε το πρόγραμμα «Μαρτυρίες ενός Μουσείου».

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 διοργανώνει βιωματικό Σεμινάριο-Εργαστήριο με θέμα:

«Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία:

 Διδακτικές προσεγγίσεις στο Ανθρωπογενές Περιβάλλον»

Το σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ και στο Μουσείο Καβάλου, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε μεθοδολογικά εργαλεία και σύγχρονες διδακτικές τεχνικές, η προώθηση της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και η στήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

Στο σεμινάριο απευθύνεται σε 60 εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

Η Π.Ο. του ΚΠΕ Σφακιωτών

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στη Συρία και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση σε ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Η κυβέρνηση πρέπει να διαβεβαιώσει τον ελληνικό […]

Δωρεάν διήμερο σεμινάριο στη Λευκάδα για τη «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων»

Aναλυτικά η πρόσκληση – Αίτηση εγγραφής Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν σεμινάριο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *