Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Αυγούστου 2019

Ο Λευκαδίτης συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας με τον Μαρτσέλο Σιμόνι για το βιβλίο του “Ο έμπορος των καταραμένων βιβλίων”

Αρχικά η εκδήλωση-παρουσίαση του ιταλού συγγραφέα Μαρτσέλο Σιμόνι ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, όπου θα γινόταν η παρουσίασητου βιβλίου του “Ο έμπορος των καταραμένων βιβλίων”, αλλά είχε αναβληθεί. Τελικά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2013. Συνομιλητές του ήταν, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, ο Γεράσιμος Παγκράτης, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας και Πολιτισμού της Ιταλίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), και ο Λευκαδίτης συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας.

Ένα κατανυκτικό θεατρικό δρώμενο, εμπνευσμένο από το βιβλίο, έδεσε αρμονικά στον ατμοσφαιρικό χώρο του Ιταλικού Ινστιτούτου και μύησε τους παριστάμενους στο μυστήριο της υπόθεσης. Φωτογραφίες και ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε εδώ . Ακολουθεί κι ένα μικρό βίντεο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

“Θεματική εβδομάδα” στα σχολεία, αντιδρούν πανελλαδικά οι γονείς, σφυρίζουν αδιάφορα οι “κομματικά ομογάλακτοι” καθηγητές

Αντιδρούν και οι γονείς στην Λευκάδα Ανοιχτή επιστολή προς: τους   Καθηγητές, γονείς και Συλλόγους Γονέων Γυμνασίων Ν. Ρεθύμνης. Κοινοποίηση προς: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *