Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Απριλίου 2024

Προκήρυξη για την πρόσληψη 23 ατόμων στην Π.Ε. Κέρκυρας – Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την ημέρα Πέμπτη 24/01/2012, το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκινά τη συγκέντρωση αιτήσεων για την υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 98.603/1/2012 Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας. Οι προσλήψεις αφορούν στην υλοποίηση του εγκεκριμένου Προγράμματος: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Το ποσοστό συγχρηματοδότησης του έργου είναι 100%.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού σε  συνεργασία με τον συμπράττοντα φορέα – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – είκοσι τρεις (23) ωφελούμενοι. Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μια θέση εργασίας για πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Σύμφωνα με το άρθρο 89 του Ν. 3996/2011, η αμοιβή των προσώπων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσης τους.

Για περισσότερα ανοίξτε το αρχείο εδώ (pdf).

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights