Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Αποστόλης Ζαβιτσάνος: “Δίνω την ευκαιρία στον δήμαρχο να προχωρήσει στην εφαρμογή του Τεχνικού Προγράμματος”

Ανοιχτά πλέον και εκτός παραταξιακής γραμμής ο δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Ζαβιτσάνος, δίνει λευκή επιταγή στον δήμαρχο και την παράταξή του να  εφαρμόσουν το  “προεκλογικό” τους  Τεχνικό Πρόγραμμα ψηφίζοντας λευκό και δίνοντας την παραπάνω ερμηνεία αφήνοντας “εμβρόντητους” τους δημοτικούς συμβούλους  της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε και η οποία το καταψήφισε.

Η “συμπόρευση των Ζαβιτσαναίων” είχε ήδη διαφανεί από την προηγούμενη απολογιστική συνεδρίαση και είχε επισημανθεί από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση Κονιδάρη, ο οποίος  είχε κάνει λόγο για “συμφωνία κορυφών”.

Μάλιστα ο κ. Αποστόλης Ζαβιτσάνος αμφισβήτησε ευθέως την θέση του αρχηγού της αντιπολίτευσης κ. Νίκου Πολίτη ότι δεν εμπιστεύεται τον δήμαρχο λόγω της εμπειρίας που είχαμε μέχρι σήμερα. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ανοίγει διάπλατα την πόρτα της ανεξαρτητοποίησής του το αμέσως επόμενο διάστημα και γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη της δημιουργίας μιας νέας εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης, απάντηση στην προκλητικά  συντηρητική στροφή πορείας του δήμου Μεγανησίου.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Απ. Ζαβιτσάνου:

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights