Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Ιουλίου 2022

« Έξεστιν ΜνημονιοΜερκελάνθρωποις ασχημονείν». Απάντηση Γ. Καλούδη στον Ηλία Μπεριάτο

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»

Διονύσιος Σολωμός

 

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

Δικηγόρος

Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ

Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517

e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

 18 Γενάρη 2013

Στο γνωστό ψυχροπολεμικό στυλ ο Μνημονιακός Συνδυασμός του κ.NΜπεριάτου εξέδωσε χθες μία ανακοίνωση όχι για τα λαϊκά προβλήματα και τα διαρκώς επιδεινούμενα Επατνησιακά Θέματα αλλά για τα φαντάσματα που τους βασανίζουν.

Απλά να θυμίσουμε στο Λαό της Επτανήσου:

1. Το εκλογικό αποτέλεσμα της 7 Νοέμβρη 2010 ήταν προϊόν του χυδαίου εκβιασμού του ΓΑΠ προς τον Ελληνικό Λαό: « Εάν ψηφίσετε Δημαρά και Καλούδη θα κάνω πρόωρες εκλογές, θα υπάρξει ακυβερνησία και τα Χριστούγεννα δεν θα έχετε μισθούς και συντάξεις.»

2. Ο Συνδυασμός Μπεριάτου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αποτελείται από πορωμένους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ανθρώπους που έχουν συναίσθηση του κακού που έκαναν και κάνουν στον ελληνικό λαό και στον Λαό της Επτανήσου και ακριβώς γι΄αυτό επελέγησαν από τον ΓΑΠ για να είναι εκτελεστικά του όργανα και  να εφαρμόζουν με κλειστά μάτια τις εξολοθρευτικές τακτικές τους!

3. Ως εκτελεστικά όργανα του Μνημονίου  και της Αθηναϊκής Ολιγαρχίας επικρότησαν ή δια της σιωπής τους στήριξαν το θάψιμο της Νησιωτικής Περιφέρειάς μας με το καπέλλο της Αποκεντρωμένης της Πάτρας, τη κατάργηση των Νοσοκομείων, όπως του Μαντζαβινάτειου, τη χειροτέρευση  των συγκοινωνιών των νησιών μας, τη καταλήστευση του πλούτου μας, τη μη μείωση του ΦΠΑ στο 5% όπως και στο Αιγαίο τη κατάργηση των Ειρηνοδικείων, τον  νόμο Βορίδη για τα ταξί, τη κατάργηση βασικών Ιονικών Περιφερειακών Υπηρεσιών όπως ΔΟΥ, ΙΚΑ, Εργασίας και πάρα πολλά άλλα, δι΄ά ουκ έστιν χώρος !

4. Μιλάνε για εκλεκτικές συγγένειες οι άνθρωποι που συγκυβερνούν ως ουραγοί της Ν.Δ. ,με τη ΔΗΜΑΡ, στην απεχθέστερη,ίσως, κυβέρνηση από σύστασης νέο-ελληνικού κράτους !:  « Έξεστιν ΜνημονιοΜερκελάνθρωποις ασχημονείν»

5. Εάν ο κ.Μπεριάτος δεν ήταν και σε αυτή τη συνεδρίαση απών,  και σε αυτή τη ψηφοφορία απών, ως συνήθως,  και εάν ερχόνταν να ψηφίσει τον εκλεκτό του κ. Άγγελο Βλάχο, ίσως να κατάφερνε να τον εκλέξει και να συνθέσει μία αμιγώς Μνημονιακή Οικονομική Επιτροπή !

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *