Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Απριλίου 2024

Ο Ηλίας Μπεριάτος για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΙΝ

ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση


Με αφορμή την πρόσφατη ψηφοφορία για την εκλογή της Οικονομικής Επιτροπής στο Π. Σ.  Ιονίων  Νήσων φάνηκαν για μια ακόμη φορά οι εκλεκτικές πολιτικές συγγένειες  της παράταξης της πλειοψηφίας με την παράταξη της ‘’Επτανησιακής αναγέννησης’’ . Η συμπολίτευση ( η παράταξη του Περιφερειάρχη κ. Σ. Σπύρου) για μια ακόμη φορά αποφάσισε να αποκλείσει τον εκπρόσωπο της μείζονος αντιπολίτευσης (ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ) από το σημαντικό αυτό όργανο και να επιλέξει ως ένα εκ των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης τον υποψήφιο του τρίτου σε εκλογική δύναμη Συνδυασμού  (ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ) νοθεύοντας έτσι την  λαϊκή εντολή και βούληση του επτανησιακού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Νοέμβρη του 2010.

Ας σταματήσουν λοιπόν το θέατρο των δήθεν αλληλοκατηγοριών,  των «συγκρούσεων» και της δήθεν «σκληρής κριτικής» στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δυστυχώς  ακόμα και σήμερα στην κορύφωση της πολύπλευρης κρίσης που περνάει η χώρα μας  δεν εννοούν να αλλάξουν νοοτροπία: Άλλοι καθηλωμένοι στη εξυπηρέτηση μικροκομματικών και μικροπαραταξιακών σκοπιμοτήτων και άλλοι καιροσκοπώντας, υπονομεύουν την συναίνεση, την συλλογική επεξεργασία λύσεων και την αποτελεσματικότητα  στην επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή Λευκάδας Θοδ. Σολδάτο για τις λίστες με τα ονόματα καταθετών στο εξωτερικό και τη λίστα Λαγκάρντ

22-11-2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Θ. ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights