Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Μαζεύονται κι άλλα σύννεφα στη ΔΗΜΑΡ. “Άναυδος” ο Ανδρέας Νεφελούδης

Θα αρχίσουν να πυκνώνουν κι άλλο τα σύννεφα στον ουρανό της ΔΗΜΑΡ μετά την διαγραφή των Οδ. Βουδούρη και Πάρη Μουτσινά. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ανδρέα Νεφελούδη που δηλώνει “άναυδος” με την απόφαση διαγραφής των δύο:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗΣ

«Η προσωπική απόφαση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, με την οποία διαγράφει από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος του συντρόφους βουλευτές Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, με αφήνει άναυδο», υπογραμίζει χαρακτηριστικά το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, προσθέτοντας ότι «κανένα όργανο του κόμματος και καμία συλλογική διαδικασία δεν έχει ακολουθηθεί».

«Θα τα πούμε στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος, οπότε και θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις», καταλήγει ο κ. Νεφελούδης.” (enikos.gr)

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Νεφελούδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπήςτης ΔΗΜΑΡ, είχε υποβάλει στις 21.11.2012 την παραίτησή του από τη θέση του υπευθύνου του Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ -κίνηση που αναδεικνύει τα εσωκομματικά προβλήματα που προκαλούν τα όσα προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο για την Αυτοδιοίκηση και το μέτρο της διαθεσιμότητας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Kυριακάτικο τηλεφώνημα-σοκ Μέρκελ στον πρωθυπουργό . Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights