Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
17 Ιουλίου 2019

MEGANISI NEWS – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ THΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Το  Meganisi News αναζητεί  μεταξύ των  Μεγανησιωτών   συνεργάτες που θα βοηθήσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται  για πλουραλισμό και ενημέρωση.

Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες του συγκεκριμένου blog θα εμφανίζονται  ως  Μeganisi Νews, διότι το συγκεκριμένο blog ανήκει  σε όλους. Μόνο  όταν τα άρθρα των συμμετεχόντων έχουν  καταγγελτικό  χαρακτήρα,  υποχρεωτικά θα φέρουν ονοματεπώνυμο και θα διασταυρώνεται από την διαχείριση.  Σε κάθε άλλη περίπτωση  η αναφορά του ονόματος του αρθρογράφου στο τέλος του πονήματος θα γίνεται εκουσίως.

Το Μeganisi Νews δεν αποδέχεται  ταμπέλες, δεν  εμπλέκεται  επ ΄ουδενί  σε πολιτικά παιχνίδια, δεν είναι υποχρεωμένο να απαντά σε ύβρεις  και  συκοφαντίες.  Θα συνεχίσει,  παρά την επιθυμία μερικών,  να αποτελεί σημείο αναφοράς στην ελεύθερη διακίνηση  ιδεών και φιλοδοξεί να  παραμείνει αυτό που  και στο παρελθόν  υπήρξε κι αγκαλιάστηκε από όλους.

Παρακαλούμε στείλτε στο meganisinews@yahoo.com το αίτημα σας με λίγα λόγια, που θα βοηθήσουν στην επιλογή  σας.  Οι  “αυτομολήσαντες” αποκλείονται από την διαδικασία.

Από τη διαχείριση

0 Shares

Σχετικά άρθρα

6 Σχόλια

 1. μια ερώτηση. όταν λετε αυτομολήσαντες εννοείτε το κο Αποστόλη Γατή, Κατωπόδη Γιώργο και Κανέλλο Κώστα ?

  παρακαλώ εκ των προτέρων να σημοσιευθεί.

 2. Παρακαλούμε πολύ, όταν οι αναγνώστες-σχολιαστές ονοματίζουν συμπολίτες μας, να μην απευθύνονται ανωνύμως, διότι βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποκλείουμε τα σχόλιά τους!
  Κύριε Πέτρο,δεν καταννοούμε την σκοπιμότητα της ερωτήσεώς σας. Επίσης δεν βρίσκουμε κανένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να σας απαντήσουμε. Η ανακοίνωση είναι σαφής και πολλοί συμπατριώτες μας έχουν ήδη κωδικό και η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη! Ευχαριστούμε για την παρέμβασή σας.

  1. Κύριε Κανέλλο,
   εάν το επιθυμείτε, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα mail στο οποίο να εκφράζετε το ενδιαφέρον σας. Το αν σας διέγραψαν χωρίς λόγο, όπως εσείς λέτε, αυτό δεν μας αφορά. Δεν έγινε επί ημερών της δικής μας διαχείρισης και ούτε επιθυμούμε να μπούμε σε διαδικασίες Πουαρώ, για να ανακαλύψουμε πράγματα που στο κάτω κάτω της γραφής δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό είναι καθαρά δικό σας θέμα, της προηγούμενης διαχείρισης και των τότε συνεργατών της. Σεβαστήκαμε και σεβόμαστε τον κόπο των προηγούμενων, τα άρθρα, τις αναρτήσεις και τα διατηρούμε διότι πιστεύουμε ότι έχουν προσφέρει τόσο στο Meganisi News όσο και στο νησί μας.
   Ευχαριστούμε

 3. Μια ερώτηση έκανα. Δεν ενδιαφέρομαι. Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τους οποίους μάλλον αγνοείται. Λόγω της πολυτετής εμπειρίας μου εκτός Μεγανησιώτικων σαϊτ τα οποία λογικά δεν έχετε γνώση, διαπιστώνω ότι οι ανακοινώσεις είναι ερασιτεχνικές με αρκετά αντιφαντικά εώς άγαρμπα σημεία που δηλώνουν απειρία.

  Το σχόλιο είναι προσωπικό και δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα κανένα φορέα στον οποίο συμμετέχω.

 4. Κύριε Κανέλλο,
  Απ’ ότι φαίνεται-παρά την πολυετή πείρα σας- θα στερηθούμε των υπηρεσιών σας, διότι εσείς το αποφασίσατε κι όχι επειδή εμείς σας αποκλείσαμε.
  Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, θεωρούμε την κουβέντα ως μη γενόμενη και σας καληνυχτούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *