Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΣ Μεγανησίου: Δελτίο τύπου

Με επιτυχία έκλεισε η γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ που έλαβε χώρα την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012  στο ΚΕΦΟ Σπαρτοχωρίου.

Από το σώμα εκλέχθηκε ως πρόεδρος ο ιδρυτής της ομάδας κ. Μιχάλης Κοντογιώργης, αντιπρόεδρος ο κ. Κώνστας Γιώργος, γενικός γραμματέας ο κ. Ζαβιτσάνος Νίκος, αναπληρωτής η κ. Μάντζαρη Σοφία, ταμίας ο κ. Καββαδάς Στάθης, αναπληρωτής ο κ.Πολίτης Ηλίας, γενικός αρχηγός ομάδας οι κ.κ. Αργυρός Σπύρος και Μαρκεζίνης Ανδρέας, έφορος υλικού οι κ.κ.Χρήστος Δάγλας και Καββαδάς Φώτης, σύμβουλοι στις δημόσιες σχέσεις της  ομάδας οι κ.Κατωπόδης Νικος και Κονιδάρης Παναγιώτης, τμήμα υποδομών οργάνωση ακαδημία Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ οι κ.κ. Κατωπόδης Νίκος και Κώνστας Γιώργος,εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών ο κ. Πολίτης Σπύρος και εκπρόσωπος τύπου ο κ. Πολίτης Στάθης.
Στην συνέλευση παρευρέθησαν ακόμα  ο Δήμαρχος Μεγανησίου κ. Ζαβιτσάνος Στάθης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Πολίτης Νίκος και εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”  κ. Κατωπόδης Χάρης.
Στην συνέλευη συζητήθηκαν επίσης , αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα , ενόψει του δευτέρου γύρου που ξεκινάει 6-1-2013 με αντίπαλο τον Α.Ο ΣΥΒΡΟΥ εντός έδρας.
0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Mπράβο ρε παιδιά και στην ομάδα, και στον Δήμαρχο, και στην ανιπολίτευση, και στον Μέντη που ‘στειλε εκπρόσωπο και επιτέλους βρήκαμε λύση σε ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα του Μεγανησίου.

    Με τον Τάκη αλήθεια,τι κάνατε; Το λύσατε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *