Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουνίου 2021

Αλέξης Τσίπρας στη Guardian: “Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ”

Αφιέρωμα της Guardian στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-

Το δημοσίευμα αναφέρεται αναλυτικά στην πορεία του κ.Τσίπρα, «στο ρητορικό ταλέντο και χάρισμα» του οποίου αποδίδεται η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Χάσαμε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή. Και δεν θέλουμε μόνο να σταματήσουμε την καταστροφή, το λάθος φάρμακο. Θέλουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα. Οι σωστές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από εμάς. Το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση. Χρησιμοποιούσαν το Δημόσιο για ψήφους» αναφέρει σε αποκλειστικές σε δηλώσεις στου στην εφημερίδα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ» επισημαίνει ακόμα ο κ.Τσίπρας, τονίζοντας ότι «οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν αποτύχει οικτρά». «Η Ελλάδα είναι μοναδική. Ακόμα και μετά την αναδιάρθρωση του χρέους, αυτό συνέχιζε να φουσκώνει. Και αυτό γιατί τα μέτρα που λαμβάνονται δεν προσφέρουν λύση, αντίθετα συμβάλλουν στο σπιράλ του οικονομικού θανάτου της χώρας. Ένα νέο  haircut είναι αναπόφευκτο και θα γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές» τονίζει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον Guardian.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως όσοι του ασκούν κριτική, υποστηρίζουν πως ο κ.Τσίπρας επενδύει στην καταστροφή, τον χαρακτηρίζουν δημαγωγό με γνώση σχολικού επιπέδου όσον αφορά τα οικονομικά θέματα ενώ πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το άρθρο ωστόσο επισημαίνει πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, «βάζει νερό στο κρασί του» ενώ όσον αφορά τα αγγλικά του, επισημαίνεται πως «προσπαθεί να τα βελτιώσει» και ότι είναι από τους λίγους πολιτικούς, οι οποίοι δεν πήγαν σε ιδιωτικό σχολείο.

ΠΗΓΗ : bankingnews.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Σαμαράς: “Θα σεβαστούμε βεβαίως την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας” – Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, Γκέοργκ Στράιτερ : “Εμμένουμε σε ό, τι έχει συμφωνηθεί”

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Γκέοργκ Στράιτερ δήλωσε ότι δεν είναι η στιγμή για εκπτώσεις προς την Ελλάδα και πρόσθεσε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *