Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιουλίου 2019

Ξεκινάνε τα έργα ανέγερσης του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας. Ανάσα η αποπληρωμή του δανείου για το Διοικητήριο

Στο  Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων παραβρέθηκε και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Λευκάδας Θοδωρής Σολδάτος , όπου απεύθυνε  σύντομο χαιρετισμό και ευχές στους περιφερειακούς συμβούλους.

Μάλιστα ανακοίνωσε στο σώμα και τους παριστάμενους πολίτες ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσει ότι δύο χρόνια προβλήματα του νησιού της Λευκάδας οδηγούνται σε άμεση λύση με ευεργετικές συνέπειες για τον τουρισμό και τους κατοίκους του νησιού κι όχι μόνο.

Έτσι όπως μας ενημέρωσε ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την διαπλάτυνση του διαύλου της Λευκάδας και η ανέγερση του νέου νοσοκομείου, αίτημα ετών για τους Λευκαδίτες και τους εργαζόμενους σ΄ αυτό. Ο κύριος Σολδάτος δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα σ΄όσους βοήθησαν  να πραγματοποιηθούν τα δυό σημαντικά αυτά έργα για το νησί της Λευκάδας που μαζί με την αποπληρωμή του μεγαλύτερου τμήματος  χρέους(6.154.000 e) προς τις τράπεζες για την ανέγερση του Διοικητηρίου από την Περιφέρεια, ελευθερώνουν πόρους της Περιφέρειας για άλλες δραστηριότητες.

Στο τελευταίο θέμα  της αποπληρωμής του χρέους για το διοικητήριο είχαν αναφερθεί τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θ.Βερύκιος , ο οποίος στην κυριολεξία «άστραψε και βρόντηξε»  κατά των χειρισμών της δημοτικής αρχής Λευκάδας, όσο και ο Περιφερειάρχης κ. Σπυρίδωνας  Σπύρου που σε πιο ήπιους τόνους συμφώνησε με τον Θ.Βερύκιο:

«φτάσαμε σε σημείο να μας τα παίρνουν όλα οι τράπεζες»  τόνισε, μέχρι που τους είπαμε σταματήστε δεν αντέχουμε άλλο και πρέπει να βρούμε μια λύση.

 Να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο του  δανείου για το διοικητήριο ανέρχεται στο ποσό των 500.000e  και θ΄αποπληρωθεί με το ίδιο χαμηλό επιτόκιο.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Υπάρχουν και τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή και άλλες που είναι στα σκαριά. Η περιοχή μας παρουσιάζει εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον. Ήδη κάποιοι επενδυτές έχουν ανησυχήσει

Σε αυτό το σημείο αξίζει να γίνουμε λίγο πιο σαφείς όσον αφορά το θέμα του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής σαν […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *