Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
6 Μάι 2021

Μην τους φοβάστε. Αντιδράστε. Ξεσηκωθείτε. Μην δέχεστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας

ΤΟ 2011 ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ    ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ

1,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και …ΕΔΩΣΕ

ΑΘΛΙΟΥΣ-ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ & ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ & ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ 18 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ  ΜΑΓΑΖΙΑ  στο τόπο εκλογής τους και στην Αθήνα  ! ! !

Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2012   ΩΡΑ 11.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΝ 1 ΕΥΡΩ.

 18-12-2012

Οι δρόμοι στα Επτάνησα είναι άθλιοι. Η Κέρκυρα είναι πρωταθλήτρια άθλιων και επικίνδυνων δρόμων που σαραβαλιάζουν τα αυτοκίνητά μας. Στη πόλη και στα χωριά. Στο κέντρο της πόλης, σε όλους τους δρόμους από τους Αυλιώτες μέχρι τη Λευκίμμη και από τη Παλιοκαστρίτσα μέχρι τη Κασσιώπη: Αυτά στους δρόμους δεν είναι λακκούβες, αυτά είναι πηγάδια.

Πληρώνουμε τεράστια ποσά στο κράτος της αθηναικής ολιγαρχίας κάθε χρόνο. Μόνον από τη Κέρκυρα το 2011 το κράτος-προτεκτοράτο της κ.Μέρκελ και των τραπεζιτών, εισέπραξε:

Από τα περίπου δύο δις ευρώ τζίρο των πρατηρίων βενζίνης, με φόρους επί της βενζίνης 59%, εισέπραξε περίπου  δισεκατομμύριο εκατόν εβδομήντα χιλιάδες ευρώ, ως φόρους επί της πωληθείσας βενζίνης αυτοκινήτων.

Από τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων εισέπραξε 80.000.000 ευρώ.

Το κίνημα για 1€ τέλη κυκλοφορίας το ξεκινήσαμε 5 πολίτες πριν 6 χρόνια. Πέρυσι γίναμε 1.300.

Πέρυσι ξεκινήσαμε το  κίνημα να μην εισπράτεται το χαράτσι ακινήτων μέσω του λογαριασμού της Δ.Ε.Η, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ. Το είχα χαρακτηρίσει κτηνωδία. Και είναι. Μετά και τη  χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου, ενός συντηρητικού Δικαστήριου, που είναι μία δυνατή γροθιά στους Μνημονιακούς, δικαιωνόμαστε.

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Βρίσκουν όμως και τα κάνουν γιατί εκμεταλλεύονται την απάθεια και την αδράνεια και περνούν τη ραγιαδίστικη νοοτροπία των πολιτικών κοτσαμπάσηδων.

Εάν όλοι και όλες είχαν εξεγερθεί, εάν όλοι δεν είχαν πληρώσει, θα είχαμε ακυρώσει το φόβο στη πράξη, θα είχαμε ακυρώσει στη πράξη όλα αυτά τα ανόητα και εξολοθρευτικά μέτρα. Ο αγώνας μας  χρειάζεται υπομονή και υπομονή. Οι πλούσιες βουλευτίνες και οι πλούσιοι βουλευτές με 18 σπίτια και μαγαζιά και στην Αθήνα και στον τόπο εκλογής τους, που αθέμιτα τα απέκτησαν, οι πλούσιοι υπουργοί που επιβάλλουν χαράτσια και συνεχώς νέους φόρους, έχουν κρατήσει το αφορολόγητο για αυτούς, για τα 100.000€ το χρόνο που εισπράττουν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα. Τη Πέμπτη 20 Δεκέμβρη 2012 και ώρα 11.00 στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για να καταθέσουμε  1€ για τους άθλιους δρόμους της Κέρκυρας.

Το φόβο που οι ίδιοι καλλιεργούν οι ίδιοι τον εκμεταλλεύονται και την ένεκα τούτου αδράνεια. Μην τους φοβάστε. Αντιδράστε. Ξεσηκωθείτε. Μην δέχεστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη σας 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *