Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Το Σάββατο 22 Δεκ. συζητείται στο Π.Σ. Ιονίων Νήσων το θέμα της έλλειψης δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο Μεγανήσι

Το θέμα εισηγήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” κ. Γιώργος Καλούδης. Δείτε σχετικά εδώ:  “Πρωτοβουλία-παρέμβαση Γιώργου Καλούδη («ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»): Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων το θέμα της έλλειψης Δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο Μεγανήσι“.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΙΝ είναι το Θέμα Ν. 10, όπως μπορείτε να δείτε στην πρόσκληση (“στο ορθό”) που ακολουθεί.

Πρόσκληση στο ορθό

Προηγούμενη πρόσκληση

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πάυλος Δάγλας στον Prisma 91,6: “Με την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ λύνεται για τις επόμενες γενιές το θέμα ύδρευσης στο Μεγανήσι.”

Ο δήμαρχος Μεγανησίου και εκ νέου υποψήφιος Παύλος Δάγλας μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για την ένταξη έργων […]

4 Σχόλια

  1. Μάθαμε ότι παρέμβαση έκανε και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το ζήτημα του δασκάλου ειδικής αγωγής. Μάλιστα έκανε συστάσεις να σταματήσουμε (γενικά) ν΄ασχολούμαστε με το θέμα. γιατί δεν γίνεται τίποτα λόγω κρίσης κι ότι ο ίδιος εξάντλησε όλα τα μέσα που διαθέτει.
    Τον ενημερώνουμε στο σκέλος που μας αφορά ότι εμείς απαιτούμε μαζί με το σύνολο της κοινωνίας και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τελικής δικαίωσης, όχι μόνο σ΄αυτό αλλά σε κάθε δίκαιο αγώνα της για υπεράσπιση των αυτονόητων κοινωνικών κεκτημένων.
    Ριψάσπιδες, μεμψίμοιροι, συνεργοί κι αυτόχειρες δεν πρόκειται να γίνουμε.
    Ακόμα κι αν δεν πετύχουμε κάτι, όπως ισχυρίζεστε, θα μας συνοδεύει το ρητό:
    “Τους έντιμους κόπους και αγώνες ακολουθεί αξιοπρεπής ησυχία”

  2. Οι ενεργειες του προεδρου καλο θα ηταν να εχουν και κανενα αριθμο πρωτοκολου γιατι με τα λογια χτιζω και εγω ανωγεια και κατωγια.

  3. Ο Προεδρος εχει κανει ενεργειες και σε καμια περιπτωση δεν θελω να τις απαξιωσω.Απλα το Δημοσιο μιλαει με εγγραφα και χωρις αυτα μην ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.Η απαντηση με τα λογια ειναι αμεση αλλα μολις την ζητησεις εγγγραφως κολαει δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη.

  4. H λογική του ενός ανδρός “αποφασίζειν” κι “ενεργείν” την έχουν υιοθετήσει αρκετοί στο Μεγανήσι με δυστυχώς όχι τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
    Οι δράσεις και οι αποφάσεις πλέον πρέπει να είναι συλλογικές, εάν θέλουμε να έχουν αποτελέσματα. Φαίνεται κάποιοι να χρειάζονται ακόμα χρόνο για να το εμπεδώσουν. Τραγικότερο όμως παραμένει το γεγονός ότι η κοινωνία ακόμα αποδέχεται τέτοιου τύπου σωτήρες αντί να πάρει τις πέτρες και να τους κυνηγήσει! Δυστυχώς, μάλλον θα πιάσουμε πάτο, προτού αρκετά πράγματα να γίνουν αντιληπτά. Πρέπει να το δούμε όλο το έργο μέχρι να πέσει και η αυλαία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights