Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Δεκεμβρίου 2023

Σακοράφα: Ο Σαμαράς αποκαλεί «τρομοκράτες» τους υπό απόλυση υπαλλήλους των δήμων

“Με αποτροπιασμό, αλλά καμία έκπληξη, στεκόμαστε σε δύο χαρακτηρισμούς, στους οποίους προέβη σήμερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τους υπό απόλυση υπαλλήλους των Δήμων.
Ο πρώτος: χαρακτηρίζει τους υπό απόλυση υπαλλήλους ΄΄ προνομιούχους΄΄.

Η τρικομματική Τρόικα και ο εντολοδόχος από την Τρόικα πρωθυπουργός έχουν περιέλθει σε τέτοια κατάσταση νεοφιλελεύθερου αμόκ, που δε διστάζουν να χαρακτηρίζουν, απροκάλυπτα και προκλητικά, ΄΄ προνόμιο΄΄ το δικαίωμα στην εργασία, και ΄΄προνομιούχους΄΄, όσους μέχρι και χτες είχαν εργασία, ενώ από σήμερα τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Αυτή είναι η Ελλάδα των μνημονίων και των υπηρετών της : Η Ελλάδα στην οποία ο λαός μας καταντά λεηλατημένος ιθαγενής και ταυτόχρονα ο απόβλητος άνεργος του σκληρού οικονομικού απαρτχάιντ.

Ο δεύτερος : χαρακτηρίζει τους υπό απόλυση υπάλληλους ΄΄ τρομοκράτες ΄΄.
Επιτέλους είναι η ώρα να τεθεί η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και την γκεμπελικής σύλληψης προπαγάνδα. Τρομοκρατία είναι η ανεργία, τρομοκρατία είναι η διάλυση της υγείας και της παιδείας, τρομοκρατία είναι οι λιποθυμίες των παιδιών στα σχολεία , τρομοκρατία είναι η εξαθλίωση και η φτώχεια.
Και όσοι ασκούν αυτή την τρομοκρατία είναι οι τρομοκράτες.
Όλοι όσοι αγωνίζονται για τα θεμελιώδη δικαιώματα στη ζωή ονομάζονται αγωνιστές .
Αυτή άλλωστε είναι και η διαφορά ανάμεσα στη βία, την ασκούμενη από την κυβέρνηση και την αντίσταση, την προερχόμενη από το λαό μας.”

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Έρχονται νέα ευρώ!

Την σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών ευρώ  με νέα σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσα στο 2013. Σύμφωνα με όσα συζητιούνται τα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights